Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Στον Άη Στράτη ο Πρωθυπουργός


Στον Άη Στράτη θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο για την εορτή των Θεοφανείων, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του γραφείου του, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί και τη Λήμνο, όπου δεν αποκλείεται για λίγες ώρες να συμπέσει η παρουσία του εκεί με την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Πρωθυπουργός επιλέγει να έρθει εν μέσω εορτών στον νομό Λέσβου, καθώς πέρυσι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε βρεθεί στη Μυτιλήνη. Σε εκείνη την ολιγόωρη επίσκεψη είχε μεταβεί στην προσωρινή δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Μαυροβούνι, το στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ, το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με στελέχη του Λιμενικού Σώματος και να στείλει ευχές από σκάφος του Λιμενικού.

 

Στη Λήμνο ο Ανδρουλάκης

Στον νομό μας θα βρίσκεται τις ίδιες ώρες και ο Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ταξιδεύει σήμερα για τη Λήμνο. Εκεί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, Ιερόθεο, τον Έπαρχο Άγγελο Βλατά-Λαμπρινό και θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, ενώ αύριο Πέμπτη θα παραστεί στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο νησί.

Τώρα το αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ανδρουλάκης βρεθούν τις ίδιες ώρες στη Λήμνο και αν αυτό θα είναι μια ευκαιρία άτυπης και σύντομης έστω συνάντησής τους θα εξαρτηθεί μάλλον από τις λεπτομέρειες του προγράμματός τους στο δεύτερο νησί του νομού μας.