Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΡΙΩΝ»: Η συνέχεια του Venom και το παιδικό «Λούκα»

Ο Τομ Χάρντι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες της MARVEL. Σε σκηνοθεσία του Άντι Σέρκις στην τρίτη του κινηματογραφική ταινία και με πρωταγωνιστές τους Μισέλ Ουίλιαμς, Ναόμι Χάρις και τον Γούντι Χάρελσον στον ρόλο του κακού Cletus Kasady/Carnage. 

Η ταινία προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στον κινηματογράφο Αρίων καθημερινά, στις 21:30, ενώ την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο υπάρχει μία επιπλέον προβολή, στις 19:30.

Για όσους δεν είστε φαν των ταινιών με υπερήρωες, ειδικά εκείνων που απευθύνονται σε κάπως πιο μεγάλες ηλικίες, την ίδια εβδομάδα προβάλλεται και η παιδική ταινία «Λούκα» του Ενρίκο Καζαρόζα. Σε αυτή ο Λούκα και ο Αλμπέρτο είναι δύο μικρά αγόρια που ζουν ένα ονειρεμένο καλοκαίρι στην ιταλική Ριβιέρα. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Τζούλια και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους: Το ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι, αλλά θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού. 

Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο και την Κυριακή στις 18:30.