Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟΥ STATUS CAFE: Όαση λίγο έξω από τη Μυτιλήνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Μια όαση δροσιάς και ψυχαγωγίας μπορεί να βρει κανείς στον παιδότοπο του καφέ Status στην Βαρειά, που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές σας για την έξοδό σας μαζί με τα παιδιά, σε έναν πολύ όμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα, ο οποίος έχει γράψει το δικό του σημαντικό… κεφάλαιο στην ιστορία της εστίασης στη Μυτιλήνη!

Στον παιδότοπο του Status τα παιδιά σας μπορούν να διασκεδάσουν στα σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του διαμερίσματος, την ίδια στιγμή που εσείς μπορείτε να έχετε συνεχή οπτική επαφή με αυτά, κάτι που λίγοι παιδότοποι προσφέρουν. Και μάλιστα απολαμβάνοντας τις γεύσεις, που έχουν εδώ και χρόνια ανεβάσει το Status πολύ ψηλά στις προτιμήσεις ντόπιων και επισκεπτών: Γευστικό καφέ, εξαιρετικής ποιότητας ποτό, δροσιστικά κοκτέιλ και βέβαια τις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες της κουζίνας του με… ναυαρχίδα την πασίγνωστη πίτσα του!

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα προσφέρετε και στους καλεσμένους σας, επιλέγοντας το Status ως χώρο για το παιδικό πάρτι ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, που θα μείνει αξέχαστη.

Το προσωπικό αναλαμβάνει τη διαμόρφωση του χώρου, καθώς και τον μπουφέ με άφθονες γλυκές και αλμυρές προτάσεις. Όλα ετοιμάζονται την προηγούμενη μέρα από τον σεφ του μαγαζιού, ενώ δίνεται έμφαση στην ποιότητα, με ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

H ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Status στους πελάτες του, άλλωστε, είναι γνωστή και σταθερή. Από το 1991 όταν πρωτοάνοιξε και κυρίως από το 1995, που πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Κουλουμαριέτου, που το απογείωσαν και εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες έχουν συνεπή και αδιάλειπτη παρουσία στον χάρτη της ψυχαγωγίας της Μυτιλήνης. H διαχρονικότητά του μάλιστα φαίνεται στην πράξη όταν παιδιά που σύχναζαν πριν χρόνια με τους γονείς τους εκεί, σήμερα έχουν γίνει οι ίδιοι γονείς και πηγαίνουν τα παιδιά τους για παιχνίδι στο ίδιο στέκι.

To Status cafe βρίσκεται στη Βαρειά, στον δρόμο του αεροδρομίου και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση και τηλεφωνικά στο 22510 22651.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις