Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Νέος αέρας στο πρατήριο “Τυροπώλης”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

“Νέο αίμα” και νέος αέρας πνέουν στο πρατήριο υγρών καυσίμων “Τυροπώλης”, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 27Α, στο κέντρο της Μυτιλήνης, μετά από την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες. Η επιχείρηση, που ξεκίνησε την λειτουργία της από την Προκυμαία (πίσω από την πλατεία Σαπφούς) το 1985, πέρασε από τα χέρια του Τάκη Τυροπώλη στα παιδιά του, Δημήτρη και Μανώλη, που έχουν αναλάβει τα ηνία, γνωρίζοντας καλά την αγορά των καυσίμων και κρατώντας σταθερή την επιτυχημένη συνεργασία τους με την εταιρεία ΕΚΟ. 

Πρόσφατα τοποθετήθηκαν στο πρατήριο νέες δεξαμενές, βιομηχανικό δάπεδο, νέα πατώματα, έγινε ανακαίνιση του καταστήματος, με νέα έπιπλα, ώστε η επιχείρηση να είναι ακόμη πιο σύγχρονη και λειτουργική προς όφελος των πελατών. Όπως είναι γνωστό, εκτός από την διάθεση καυσίμων, το πρατήριο Τυροπώλης αναλαμβάνει το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας μέσα – έξω και με βιολογικό καθαρισμό, το γυάλισμα των φαναριών, ενώ διαθέτει προς πώληση αναλώσιμα και αξεσουάρ. 

Εκτός από πρατήριο καυσίμων λειτουργεί και ως βουλκανιζατέρ όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε σε χρόνο-ρεκόρ τα φθαρμένα ελαστικά του αυτοκινήτου σας με νέα της γνωστής εταιρείας “Pirelli”.  

Άλλα είδη που μπορείτε να προμηθευτείτε είναι pellet, λιπαντικά Castrol, μπαταρίες Bosch και Varta, κουκούλες Feral, πλατοκαθίσματα και καλύμματα ελληνικής κατασκευής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22510 47422.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img