Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Συγκίνηση από το θάνατο 58χρονης παρασκευάστριας

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος 58χρονης  παρασκευάστριας του νοσοκομείου Μυτιλήνης η οποία από τον Αύγουστο είχε καταθέσει τα χαρτιά της για να βγει στη σύνταξη πρόωρα ηλικιακά αν και κάλυπτε τις προϋποθέσεις. Η άτυχη γυναίκα πέθανε από επιπλοκές του κορονοιου κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο βυθίζοντας στο πένθος εκτός από την οικογένεια και τους συναδέλφους της καθώς ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο στο Βοστάνειο.

Ο θάνατος της 58χρονης που ήταν μητέρα ενός παιδιού έγινε γνωστός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Στρατή Κλεάνθη ο οποίος εξέφρασε την οδύνη του ενώ σύμφωνα με συναδέλφους της εκλιπούσας, δεν είχε εμβολιαστεί και δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Μάλιστα και η πρόωρη συνταξιοδότηση της αποδίδεται στο να αποφύγει τον εμβολιασμό ή την αναστολή που θα ακολουθούσε το Σεπτέμβριο.

Συνολικά μέχρι τώρα έχουν χάσει 90 άνθρωποι στο νοσοκομείο τη ζωή τους από τις επιπλοκές του κορονοιου οι περισσότεροι όμως προχωρημένης ηλικίας. Τις τελευταίες ώρες εκτός από την παρασκευάστρια του νοσοκομείου έχασαν τη ζωή δύο άνδρες προχωρημένης ηλικίας ένας 89χρονος και ένας 92χρονος.