Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Σύλληψη για κακοποίηση σκύλου

Συνελήφθη από την αστυνομία και επρόκειτο να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ένας νέος άνδρας όταν το μεσημέρι της Παρασκευής καταγγέλθηκε για κακοποίηση ζώου, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε μπροστά από το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στη Μυτιλήνη. Εναντίον του στράφηκαν φιλόζωοι κι άλλοι διερχόμενοι καταλογίζοντάς του ότι χτυπούσε το δεσποζόμενο σκύλο που είχε βγάλει βόλτα.

Στην περιοχή συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος και κλήθηκε η αστυνομία, καθώς παράλληλα με την καταγγελία για κακοποίηση του σκυλιού που είχε μαζί του υπήρξε και καταγγελία ότι ο ίδιος απώθησε, χειροδικώντας, ένα 15χρονο που μη αντέχοντας να τον βλέπει να χτυπά το σκυλί επενέβη προσπαθώντας να τον αποτρέψει, όπως αναφέρθηκε στους αστυνομικούς.

Η  αστυνομία προσπάθησε αρχικά να ηρεμήσει τα πνεύματα δείχνοντας διάθεση να λήξει σε αυτό το σημείο το επεισόδιο, τελικά όμως οι φιλόζωοι μέσω του Συλλόγου Κιβωτός επέμεναν ζητώντας από τους αστυνομικούς να προχωρήσουν στα προβλεπόμενα. Προς αυτήν την κατεύθυνση ο άνδρας αρχικά προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης και στη συνέχεια αφού προσήλθαν οι καταγγέλλοντες και έδωσαν τις καταθέσεις τους, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω κατά την αυτόφωρη διαδικασία.