Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Τα Δωδεκάνησα στην θέση της Σάμου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Για τα επόμενα 8 (!!!) χρόνια κατάρτισε τους ομίλους Αιγαίου η ΕΠΟ στέλνοντας την πρωταθλήτρια ομάδα της Σάμου να αγωνιστεί στον 11ο όμιλο και τοποθετώντας τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου στον δικό μας όμιλο

-Την διετία 2017-2019 θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής Λέσβου στον αθηναϊκό όμιλο

Ακάθεκτη και χωρίς να επηρεαστεί καθόλου από τις απειλές των νησιωτικών ομάδων για προσφυγή στα αθλητικά δικαστήρια, η ΕΠΟ πραγματοποίησε χτες κανονικά την κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων από όπου θα προκύψουν οι ομάδες που θα ανέβουν στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα η κλήρωση δεν αφορούσε μόνο την προσεχή σεζόν αλλά τα επόμενα 8 χρόνια, καθώς ανά διετία ο πρωταθλητής από Σάμο, Χίο, Λέσβο και Κυκλάδες θα αγωνίζεται στον 11ο όμιλο. Πρώτη ομάδα που κληρώθηκε ήταν αυτή της Σάμου, η οποία φέτος και του χρόνου θα μετακομίσει στον όμιλο μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Εύβοιας, με τα Δωδεκάνησα να παίρνουν την θέση της στον δικό μας όμιλο, ο οποίος δυσκολεύει πλέον αφάνταστα, ακόμη και αν ανεβαίνουν οι δυο εκ των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν. Γιατί άλλη δυναμική έχει η ομάδα της Σάμου και άλλη αυτή των Δωδεκανήσων.

Την διετία 2017-2019 ο πρωταθλητής Λέσβου θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί στον 11ο όμιλο, την επόμενη διετία ο πρωταθλητής Χίου και την αμέσως επόμενη ο πρωταθλητής Κυκλάδων. Με λίγα λόγια για τα επόμενα 8 χρόνια τα Δωδεκάνησα θα αγωνίζονται στον όμιλο Αιγαίου αυξάνοντας κατά πολύ τις πιθανότητες ανόδου τους. Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος σχολιάζοντας στα “Νέα της Λέσβου” την κλήρωση, επέμενε στην απόφασή του να προσβάλλει την όλη διαδικασία στα αθλητικά δικαστήρια: «Η ΕΠΟ προχώρησε κανονικά στην κλήρωση και μάλιστα έφτιαξε τους ομίλους για τα επόμενα 8 χρόνια. Βέβαια του χρόνου όλα θα αλλάξουν στην ΕΠΟ και η σημερινή απόφαση δεν θα ισχύσει, το θέμα είναι να δούμε αν θα ισχύσει και φέτος. Εμείς όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει από χτες, θα καταφύγουμε στον αθλητικό εισαγγελέα και στα αρμόδια όργανα καθώς πρόκειται για μια αυθαίρετη απόφαση που δεν στέκει».

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img