Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

ΤΑ «ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ» ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ: Σας φροντίζουν… σαν τα μάτια τους!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σε μια εποχή του έτους, που είναι πιο επιτακτικό από ποτέ, να προμηθευτούμε ό,τι καλύτερο υπάρχει σε γυαλιά ηλίου με ασφαλείς και σωστής ποιότητας φακούς που θα μας προστατέψουν, τα «Οπτικά Κάσδαγλη» είναι σταθερά εκεί να μας εξυπηρετήσουν και να μας φροντίσουν… σαν τα μάτια τους! Και αυτό, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με συνέπεια και έχοντας ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους!

Γι’ αυτό, άλλωστε, φροντίζουν να ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις του χώρου των οπτικών και τις νέες τάσεις της μόδας, συμμετέχοντας σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενισχύοντας τις γνώσεις και την εμπειρία τόσο της πτυχιούχου οπτικού Κατερίνας Κάσδαγλη, όσο και του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού της.

Στο κατάστημα των Οπτικών Κάσδαγλη, εφαρμόζονται όλες οι νέες τεχνολογίες και τεχνικές της επιστήμης της οπτικής και ειδικότερα εφαρμογές φακών επαφής (σφαιρικών, αστιγματικών, πολυεστιακών), εφαρμογή κερατοκωνικών φακών επαφής, κατασκευή γυαλιών όρασης (μονοεστιακών και πολυεστιακών) σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κ.ά. Εκεί θα βρείτε και μια τεράστια γκάμα από brands σκελετών όρασης και γυαλιών ηλίου, και άλλα προϊόντα.

Όλα αυτά, πλαισιωμένα από μια πολυετή εμπειρία, αφού σε λίγο καιρό τα Οπτικά Κάσδαγλη θα κλείσουν 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας, πάντα στο ίδιο σημείο, στην κεντρική αγορά της πόλης της Μυτιλήνης. Πέραν του φυσικού τους καταστήματος, όμως, εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης στο www.kasdagli.gr, όπου μπορείτε να βρείτε σκελετούς όρασης, γυαλιά ηλίου και όχι μόνο, για κάθε φύλο, ηλικία και γούστο!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Οπτικά Κάσδαγλη στο 2251 0 24400 και φυσικά να επισκεφτείτε το κατάστημα στην οδό Ερμού 7 στη Μυτιλήνη.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img