Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ – ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ: Oxygen fitness Summer Camp 2023!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το καλοκαίρι έφτασε και η περιπέτεια ξεκινά για τους μικρούς φίλους του “Oxygen fitness Summer Camp”, σε ασφαλή, περιφραγμένο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά του Γυμναστηρίου. Το summer camp περιλαμβάνει δραστηριότητες εξωτερικού χώρου, βιωματικά παιχνίδια, οργανωμένη διασκέδαση με ασφάλεια και καθαριότητα, άθληση σε κάθε junior μέλος, με water games, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, survivor games, σκάκι, bowling εξωτερικού χώρου, yoga, pilates, zumba, ρυθμική γυμναστική, ξυλοτεχνίες, χοροθέατρο, μουσικοκινητικά παιχνίδια, πειράματα, lego, kids meditation, κουκλοθέατρο και πολλά άλλα!

Το “Oxygen fitness” σας υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδι, εμπειρίες και πολλές προσφορές, δώρα και πακέτα για όλη την οικογένεια στο γυμναστήριο “Οxygen fitness downtown”, στο “STATUS CAFE”, στο “Home it’s a feeling” και στο κτήμα  “ELIA & THALASSA” για εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι κ.ά. ώστε να βγει κερδισμένη όλη η οικογένεια αυτό το καλοκαίρι. Με κάθε εγγραφή δώρο το γυμναστήριο για όλο το καλοκαίρι για τη μαμά ή τον μπαμπά και αν θέλουν δύο μέλη της οικογένειας να εγγραφούν στο Γυμναστήριο, στο δεύτερο μέλος παρέχεται έκπτωση 20%. Στα δύο παιδιά (αδέρφια) που θα συμμετέχουν στο summer camp παρέχεται έκπτωση 10% στο δεύτερο παιδί.

Το summer camp ξεκινά την επόμενη μέρα από το κλείσιμο των σχολείων, στις 16 του μηνός, στον ανακαινισμένο χώρο του “Status Café”, στη Βαρειά. 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2251054012 και 22510 28970 και στο [email protected]. Υπεύθυνη επικοινωνίας: Φωτεινή Κορδάτου, τηλ. 6978588907.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img