Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τελευταίες προβολές στο Σινέ-Αρίων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

«Εκεί που το κακό παραμονεύει»

Τελευταίες προβολές για την ταινία «Εκεί που το κακό παραμονεύει» σήμερα και αύριο στις 9 και μισή το βράδυ, στο Σινέ-Αρίων. Η ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία Demian Rugna έχει διάρκεια 99 λεπτά και πρωταγωνιστούν οι: Zequiel Rodríguez, Demián Salomón, Silvina Sabater, Virginia Garófalo, Emilio Vodanovich, Marcelo Michinaux, Lucrecia Niron Talazac, Luis Ziembrowski, Paula Rubinsztein. 

Η υπόθεση έχει ως εξής: «Όταν τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της τριγύρω περιοχής, αποφασίζουν να προσπαθήσουν να την εκδιώξουν από τη γη τους. Όμως, η προσπάθειά τους αυτή θα προκαλέσει μεγαλύτερο κακό και οι απερίσκεπτες ενέργειές τους πυροδοτούν άθελά τους μια επιδημία δαιμονισμών στην κοινότητα. Τώρα, πρέπει να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από το κακό, όσο αυτό διαφθείρει όποιον βρεθεί σε επαφή μαζί του. Για να τα καταφέρουν, θα ζητήσουν τη βοήθεια ενός βετεράνου εξορκιστή, ο οποίος είναι και ο μόνος που φαίνεται να ξέρει πώς μπορούν να σταματήσουν αυτή την υπερφυσική επιδημία. Όμως, θα καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής – και κανείς δεν είναι αθώος…»

 

«Poor Things»

Τελευταίες προβολές και για την ταινία «Poor Things» σήμερα και αύριο, στις 9 το βράδυ, στο Σινέ-Aρίων. Η ταινία επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου έχει διάρκεια 141 λεπτά και πρωταγωνιστούν οι: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Christopher Abbott, Damien Bonnard, Kathryn Hunter, Suzy Bemba, Mellanie Hubert, Charlie Hiscock. Η υπόθεσή της έχει ως εξής: «Η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter, μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία».

spot_img

More articles

spot_img