Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Θανάσιμος τραυματισμός 85χρονου

  • Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί στο δρόμο από Πολιχνίτο για Μυτιλήνη λίγο πριν τη διασταύρωση προς Αχλαδερή

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα χθες το πρωί σε μία οικογένεια από την περιοχή του Πολιχνίτου που κατευθυνόταν πρωινές ώρες για τη Μυτιλήνη, καθώς για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο, με συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα ο ένας από τους τρεις επιβαίνοντες, ο οποίος εξέπνευσε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σοβαρά τραυματίστηκε η 64χρονη οδηγός, όπως και η 37χρονη επιβάτης (στα κάτω άκρα).

 

Το τροχαίο

Η οικογένεια είχε κατεύθυνση τη Μυτιλήνη από τον Πολιχνίτο και στο ύψος πριν τη διασταύρωση του δρόμου προς Αχλαδερή άγνωστο γιατί η 64χρονη γυναίκα που οδηγούσε το όχημα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγήκε από την πορεία της και έπεσε στο δέντρο. Ο 84χρονος – κατά πληροφορίες  -σύζυγός της τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ και για την ίδια, μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Μυτιλήνης κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της. Σύμφωνα με τις μέχρι χθες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της η 37χρονη επιβάτης του αυτοκινήτου που φέρεται να είναι η κόρη του ζευγαριού κατά πληροφορίες και η οποία είναι τραυματισμένη στα κάτω άκρα.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή προκειμένου να καταθέσει όταν αναρρώσει η οδηγός, καθώς και η 37χρονη που νοσηλεύεται.