Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Θερμές ευχαριστίες Μουτζούρη στην οικογένεια Τρύφων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Τρεις απινιδωτές, που προσφέρει για την διάσωση ανθρώπινων ζωών η οικογένεια Τρύφων στον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, παρέλαβε χθες ο πρόεδρός του, Γιάννης Μουτζούρης, διά χειρός Παναγιώτη Τρύφων στη Μυτιλήνη. Η οικογένεια Τρύφων, η οποία έχει προσφέρει επανειλημμένα με δωρεές στους αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς της Λέσβου, καθώς επίσης και χρηματικά ποσά σε άπορες οικογένειες για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες, για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για την δωρεά τριών απινιδωτών, οι οποίοι πρόκειται να τοποθετηθούν στα Λουτρά, τη Θερμή και τη Μόρια. Εξειδικευμένα κλιμάκια θα εκπαιδευτούν στη χρήση των σωτήριων αυτών ιατρικών εργαλείων ώστε να μπορούν να σώζουν ανθρώπινες ζωές σε περίπτωση που υπάρχουν περιστατικά ανακοπής καρδιάς σε κατοίκους.

Άλλος ένας απινιδωτής, αυτός που προσέφεραν οι Ροταριανοί στον Δήμο Μυτιλήνης πρόκειται να εγκατασταθεί σε σημείο της αγοράς της Μυτιλήνης σε συνεργασία του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια της παραλαβής των τριών απινιδωτών από τον Παναγιώτη Τρύφων, ο Γιάννης Μουτζούρης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου του μεταφέροντας την ευγνωμοσύνη και τις ευχές της τοπικής κοινωνίας στην οικογένεια Τρύφων, που επανειλημμένα στέκεται αρωγός στις ανάγκες της γενέτειράς τους. «Είμαστε συγκινημένοι από την ανταπόκριση και την προσφορά σας. Είναι δεδομένο πως η γενναιοδωρία που έχετε δείξει στον τόπο σας, σας κατατάσσει στους μεγάλους ευεργέτες του νησιού μας», είπε στον Παναγιώτη Τρύφων ο κ. Μουτζούρης.

Από την πλευρά του ο κύριος Τρύφων συνεχάρη τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για την πολύπλευρη δραστηριότητα που δείχνει η διοίκηση του φορέα που εκπροσωπεί, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται κοντά τους και στο μέλλον.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις