Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Τι κάνουν οι αρμόδιοι;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δύο εργολαβίες για εξωτερική επισκευή κτιρίων εκτελούνται στο κέντρο της Μυτιλήνης αυτή την περίοδο ταυτόχρονα: Στην αρχή της οδού Ερμού η μία, στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και στην οδό Αγίου Θεράποντος η δεύτερη στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου. Δύο εργολαβίες με το ίδιο αντικείμενο, τις επισκευές κτιρίων, αλλά με εμφανέστατη την διαφορά! Στην εργολαβία της Τράπεζας της Ελλάδος ο πολίτης περνά από δίπλα από το εργοτάξιο με απόλυτη ασφάλεια και δεν πέφτει πάνω του ούτε κόκκος σκόνης, τα πάντα είναι τακτοποιημένα, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του δρόμου από την επισκευή.

Σε αντίθεση με την εργολαβία στην Αγίου Θεράποντος για το 1ο Γυμνάσιο, με ελλιπέστατη την κάλυψη  και μέτρα ασφαλείας καθώς οι σοβάδες πέφτουν σαν βροχή όχι μόνο λερώνοντας όλο το πεζοδρόμιο, αλλά φτάνουν μέχρι το κεντρικό πλακόστρωτο ενώ περνούν ανυποψίαστοι οι πολίτες.

Η διαφορά στις φωτογραφίες μας είναι εμφανής, το ζήτημα όμως είναι τι κάνουν οι αρμόδιοι που είναι επιφορτισμένοι να ελέγχουν τέτοια έργα για την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας και περιορισμού της όχλησης στους διερχόμενους; Προφανώς δεν βλέπουν!

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img