Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Την εγκατέλειψε μετά το ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα το οποίο ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστη εξέλιξη, αν λάβουμε υπόψη την εντελώς ανεύθυνη αντίδραση του οδηγού που ενεπλάκη σε αυτό, σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στην προκυμαία της Μυτιλήνης. Πιο συγκεκριμένα, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο 17χρονες κοπέλες, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και η συνεπιβάτης του δικύκλου να τραυματιστεί, με τον ή την οδηγό του αυτοκινήτου να τρέπεται σε φυγή!

Η 17χρονη τραυματίας μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ο τραυματισμός της όμως ευτυχώς δεν ήταν σοβαρός και έλαβε εξιτήριο την ίδια μέρα. Παράλληλα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που ενημερώθηκε για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση, ενώ αναζητεί και τον οδηγό του οχήματος, που ενεπλάκη στο ατύχημα, με τη συμβολή και της Τροχαίας Μυτιλήνης.

Η αντίδραση του οδηγού είναι προφανώς εγκληματική καθώς δεν έμεινε στο σημείο για να διαπιστώσει την κατάσταση των δύο κοριτσιών που έπεσαν από το μηχανάκι τους. Θα μπορούσε ο τραυματισμός τους να ήταν πιο σοβαρός και τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί πολύ πιο άσχημα. Είναι δείγμα στοιχειώδους οδηγικής παιδείας και κυρίως ανθρωπιάς όταν εμπλεκόμαστε σε ένα ατύχημα να μην… το βάζουμε στα πόδια.