Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

«Το μονοπάτι των χαμένων ψυχών»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

O χαρισματικός και φιλόδοξος Stanton Carlisle (Bradley Cooper) γίνεται μέλος ενός περιοδεύοντα θιάσου και κερδίζει την εύνοια του μέντιουμ Zeena (Toni Collette) και του συζύγου της Pete (David Strathairn). Σύντομα, θα χρησιμοποιεί τις νέες του γνώσεις για να κάνει κομπίνες σε βάρος της πλούσιας ελίτ της Νέας Υόρκης του 1940. Έχοντας την αγνή Molly (Rooney Mara) πιστή στο πλευρό του, ο Stanton καταστρώνει ένα κόλπο με στόχο έναν μεγιστάνα (Richard Jenkins), με τη βοήθεια μιας μυστηριώδους ψυχιάτρου (Cate Blanchett), που μπορεί να είναι και η πιο επικίνδυνη αντίπαλός του. 

Όλα αυτά στην περιπέτεια μυστηρίου «Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών» (πρωτότυπος τίτλος Nightmare Alley) του βραβευμένου με δύο Όσκαρ Guillermo del Toro (Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας The Shape of Water το 2018), σε σενάριο του ίδιου και του Kim Morgan (βασισμένου στο ομότιτλο βιβλίο William Lindsay Gresham του 1946), στην οποία πρωταγωνιστεί και ένα λαμπερό καστ ηθοποιών.

Η ταινία θα προβάλλεται καθημερινά από αύριο έως την Κυριακή στις 21:00 (Κυριακή και στις 18:00) και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 20:00.

Επιπλέον, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή στις 21:30 (Σάββατο και στις 18:15) συνεχίζονται οι προβολές της ταινίας τρόμου Scream 5 των Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Τζίλετ, ενώ το Σαββατοκύριακο στις 18:30 προβάλλεται μεταγλωττισμένη η ταινία κινουμένων σχεδίων «Κλίφορντ: Ο Κόκκινος Σκύλος» του Γουόλτ Μπέκερ. 

Σημειώνεται πως λόγω των γενικών αργιών στην Αττική εξαιτίας των καιρικών φαινομένων, που επηρέασαν μεταξύ άλλων και τη διανομή ταινιών, οι προβολές αυτής της κινηματογραφικής εβδομάδας θα ξεκινήσουν από αύριο Παρασκευή.

 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις