Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Το Status ξανά μαζί μας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, ιδιαίτερα για μία επιχείρηση που μετρά αντίστροφα για να κλείσει τα επόμενα χρόνια τις τρεις δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στην ψυχαγωγία – διασκέδαση, στις φιλικές συναντήσεις για καφέ, αναψυκτικό και ποτό με θέα το απέραντο γαλάζιο. 

Είναι εκείνα τα καλοκαιρινά πρωινά που χρειάζεσαι ένα δυνατό καφέ με καλή παρέα κοντά στο κύμα, τα μεσημέρια για ένα σνακ ή παγωτό στις μοναδικές στιγμές του καλοκαιριού, ανάμεσα στον ήλιο και στη θάλασσα, αλλά και τα βράδια με δροσερά ποτά και κουβέντα με φίλους κάτω από τον ιδιαίτερο φωτισμό, σε ένα περιβάλλον που τροφοδοτεί τη χαλάρωση.

Το Status βρίσκεται από την περίοδο του Πάσχα ξανά μαζί μας μετά από ένα διάστημα λίγων μηνών κατά το οποίο το γνωστό και καθιερωμένο καφέ-μπαρ παρέμεινε κλειστό για να γίνουν απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης, τις οποίες σχεδίασαν με τους επαγγελματίες συνεργάτες τους τα αδέρφια Κώστας και Φώτης Κουλουμαριέτος και τις υλοποίησαν χωρίς βιασύνη, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ώστε να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν ξανά τους πελάτες τους τώρα την άνοιξη.

Αν και μέχρι τα προηγούμενα χρόνια το Status το επισκεπτόμασταν για καφέ, αναψυκτικό και ποτό δοκιμάζοντας και τα εξαιρετικά σνακ της επιχείρησης, το club sandwich και τα άλλα εδέσματα, τα τελευταία χρόνια θραύση κάνει η πίτσα Status, η οποία μέσα σε μικρό διάστημα κατάφερε να καθιερωθεί λόγω της ιδιαίτερης συνταγής, αλλά και των ποιοτικών υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της.

Για τους γονείς ο παιδότοπος στο Status είναι αυτό που χρειάζονται για να δουν τα παιδιά τους χαρούμενα να παίζουν στα παιχνίδια του καταστήματος υπό την επίβλεψη αρμοδίων σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, ώστε οι ίδιοι να πιουν τον καφέ με τους φίλους και τους συγγενείς τους, ενώ τα παιδιά τους να διασκεδάσουν με την καρδιά τους στην ανάπαυλα του σχολείου και τώρα που τα σχολεία σε λίγο θα κλείσουν. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπαίθριους παιδότοπους που λειτουργεί στη Λέσβο με προσεγμένες επιλογές παιχνιδιών και μάλιστα τώρα με το comeback του Status λειτουργεί και ανακαινισμένος, όπως και το υπόλοιπο κατάστημα.

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν: Για καφέ από το πρωί, πίτσα και σνακ το μεσημέρι και το απόγευμα παγωτά μέχρι αργά το βράδυ, για ποτό, παγωμένη μπίρα στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Μυτιλήνης προς το αεροδρόμιο, στη συμβολή με την οδό Στρατή Ελευθεριάδη για το Ακρωτήρι της Μυτιλήνης, κάτω από τους φοίνικες, στον εκλεπτυσμένο χώρο το καφέ Status που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Κώστα Κουλουμαριέτου. Μία καλή επιλογή και για παιδικά πάρτι και πάρτι γενεθλίων καθώς και για άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, τις οποίες φιλοξενεί σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές η επιχείρηση και πάντα με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και με καταρτισμένο προσωπικό.

Τηλέφωνο: (22510) 22651

- Advertisement -

More articles

spot_img