Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Το «βασίλειο» του ηλεκτρολογικού υλικού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μόνο ως «βασίλειο» του ηλεκτρολογικού υλικού θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το κατάστημα του Παναγιώτη Μουχτούρη, που βρίσκεται στην περιοχή του Καρά-Τεπέ (απέναντι από την Πυροσβεστική). Και πώς όχι, όταν σε αυτό μπορεί να βρει κανείς κάθε υλικό, είτε πρόκειται για επαγγελματία στον κατασκευαστικό ή επισκευαστικό τομέα, είτε για ιδιώτη που αναζητά κάτι για το σπίτι του.

Ο Παναγιώτης Μουχτούρης, άλλωστε, είναι ξεκάθαρα γνώστης του αντικειμένου του. Όντας στο επάγγελμα του εμπόρου ηλεκτρολογικού υλικού από το 1969, όταν σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει στον συγκεκριμένο τομέα στην Αθήνα, όπου ζούσε τότε, κουβαλά μαζί του μια εμπειρία πλέον του μισού αιώνα! Τα 37 από αυτά με κατάστημα στη Μυτιλήνη, ενώ από το 2005 η αποθήκη και το κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού του κ. Μουχτούρη λειτουργεί στην περιοχή του Καρά-Τεπέ.

Τι μπορούμε, όμως, να βρούμε εκεί; Κάθε υλικό που μπορεί να χρειαστεί κανείς για μια νέα οικοδομή ή και βιοτεχνικές, βιομηχανικές και άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, από θεμελιακή γείωση, μέχρι καλώδια, διακόπτες και πίνακες. Αυτό είναι, άλλωστε, το χαρακτηριστικό που κάνει την επιχείρηση του κ. Μουχτούρη να ξεχωρίζει, αφού όπως λέει ο ίδιος, δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστούμε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό υλικό και να μην το βρούμε στην αποθήκη του! Πέραν, όμως, των υλικών που μπορεί να φανούν χρήσιμα στο στάδιο της κατασκευής ή της επισκευής ενός χώρου, στην επιχείρηση μπορούμε να βρούμε και φωτιστικά και άλλα προϊόντα, για τον ιδανικό φωτισμό του σπιτιού μας ή του χώρου μας!

Την αποθήκη και το κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού του Παναγιώτη Μουχτούρη θα τη βρούμε στο 2ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Θερμής στον Καρά-Τεπέ (απέναντι από την Πυροσβεστική), αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση και τηλεφωνικά στο 2251044075.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img