Τον έκαναν “μαύρο” στο ξύλο

«Δολοφονική επίθεση εναντίον του από τέσσερα άτομα στο γήπεδο της Μόριας το περασμένο Σάββατο», κατήγγειλε χτες ο Στρατής Μπότου. Ο Πρόεδρος του Αιγείρου με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπό του, έκανε λόγο για επίθεση που έγινε εναντίον του την ώρα που προσπάθησε να μπει στο γήπεδο με το αυτοκίνητό του, με τα άτομα που του επιτέθηκαν να του σπάνε το ρολόι και το κινητό και να τον τραυματίζουν σοβαρά.

Μάλιστα μετέβη δυο φορές στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, μια το Σάββατο και μια την Δευτέρα προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν κάταγματα στην μύτη και αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ έχει μώλωπες σε όλο του το κορμί. Ο ίδιος, όπως δήλωσε, γνωρίζει πλέον και τα τέσσερα άτομα που του επιτέθηκαν, έχει δώσει όλα τα στοχεία τους στην αστυνομία, και έχει καταθέσει μηνύσεις ενώ θα συνεχίσει όπως αναφέρει την ιστορία μέχρι τέλους κάνοντας αγωγές στους δράστες.

Πώς εξηγεί ο ίδιος το περιστατικό

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Αιγείρου, ο ίδιος πήγε στο γήπεδο Μόριας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τον Βύρωνα το Σάββατο το απόγευμα. Όταν έφτασε στην είσοδο ζήτησε να του ανοίξουν την πόρτα για να περάσει μέσα, ώστε να πάει στα αποδυτήρια νερά και κάποια άλλα πράγματα που είχε για την ομάδα και για τις ανάγκες του αγώνα. Εκεί οι άνθρωποι του Βύρωνα που βρίσκονταν στην πόρτα του αρνήθηκαν την είσοδο με το αμάξι και καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από 4 άτομα, τα οποία άρχισαν να τον χτυπούν, να τον κλοτσούν και να προσπαθούν να του κάνουν ζημιά:  «Μέσα στο αμάξι ήταν η σύζυγός μου και άλλα δυο άτομα. Στην πόρτα άφησα 20 ευρώ για τα εισιτήρια και στην συνέχεια κατέβηκα από το αμάξι. Τότε δέχτηκα μια επίθεση από 4 άτομα τα οποία χτυπούσαν όπου έβρισκαν, λες και ήθελαν να με σκοτώσουν. Έσπασαν το κινητό μου, ένα ακριβό ρολόι που είχα, ενώ τα σημάδια στο πρόσωπό μου είναι εμφανή. Λένε ότι απώθησα μια κοπέλα που ήταν στην πόρτα, κάτι που είναι ψευδές και ακόμη και να γινόταν δεν δικαιολογεί το μίσος με το οποίο μου επιτέθηκαν. Άλλωστε και ένας δημοσιογράφος που ήρθε πέντε λεπτά μετά το επεισόδιο δεν του επιτράπηκε η είσοδος και αποχώρησε, έχοντας και αυτός φραστικό επεισόδιο με τους ίδιους. Αμέσως μετά κάλεσα την αστυνομία και υπέβαλα μηνύσεις, ενώ πήγα στο νοσοκομείο όπου η διάγνωση είναι κάταγμα στην μύτη, αιμάτωμα στο κεφάλι, έχω ένα σκίσιμο στο αφτί και μώλωπες σε όλο μου το σώμα. Έφυγα με δική μου ευθύνη αλλά όλο το Σαββατοκύριακο ζαλιζόμουν, δεν αισθανόμουν καλά και επέστρεψα την Δευτέρα για νέες εξετάσεις φεύγοντας αργά το βράδυ. Για αυτά που σας λέω υπάρχει έκθεση του γιατρού που τα πιστοποιεί, αλλά δεν χρειάζεται νομίζω γιατί φαίνεται από τις φωτογραφίες. Δεν ξέρω τον λόγο που έγιναν όλα αυτά, τα θεωρώ στημένα γιατί δεν έχω πειράξει άνθρωπο μέχρι σήμερα στην ζωή μου. Ξέρω ποιοι είναι, έχω δώσει τα στοιχεία τους στην δικαιοσύνη και πλέον αυτή έχει τον λόγο. Θα το πάω μέχρι τέλους».