ΤΩΡΑ Φωτιά στην Καράβα (video)

Φωτιές έχουν ανάψει στην Καράβα μετά τις εκτεταμένες συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους πολίτες όπου γίνεται συνεχής χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης εναντίον των πολιτών . Πλήθος κόσμου συρρέει στα “μέτωπα” της επιταγμένης περιοχής, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας ενισχύονται συνεχώς με νέες διμοιρίες.

Οι  κάτοικοι καταγγέλλουν ρίχνουν πέτρες οι αστυνομικοί εναντίον τους. “Φοράνε κράνη και ρίχνουν πέτρες στον κόσμο που βρίσκεται απέναντί τους χωρίς τίποτα. Θα σκοτώσουν άνθρωπο” λέει ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανταμάδου Στρατής Αλέξιου.

UP DATE  Δήλωση της βουλευτή του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα

“Το ΚΚΕ καταγγέλλει σε όλο τον ελληνικό λαό τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης. Και σήμερα εδώ στο «Διαβολόρεμα» τα ΜΑΤ, που έχει στείλει, αντιμετωπίζουν τον αγωνιζόμενο λαό της Λέσβου σαν δυνάμεις κατοχής.

Χτυπούν αδιάκοπα, βανδαλίζουν αυτοκίνητα, πυρπολούν το δάσος της περιοχής.

Όλος ο λαός πρέπει να μάθει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει το επικίνδυνο σχέδιό  της για λογαριασμό της ΕΕ με ανείπωτη βαρβαρότητα. Όσο όμως αδίστακτη και αν γίνει η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάμψει τον ξεσηκωμό γιατί εδώ έχει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο λαό”.