Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Βαρύ το πένθος στο Μεσότοπο

Βαρύ το πένθος από τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή του Μεσοτόπου όταν έγινε γνωστή η απώλεια ενός 20χρονου παλικαριού σε τροχαίο δυστύχημα, κατά την επιστροφή του τα ξημερώματα από την περιοχή της Άγρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος νέος βγήκε από το δρόμο και χτύπησε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ τον βρήκαν πεσμένο στο δρόμο τραυματισμένο θανάσιμα διερχόμενοι οδηγοί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Άγρας-Μεσοτόπου και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα. Ενδεχομένως να οφείλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου από τη νυχτερινή υγρασία, αυτό όμως αρμόδια για να αποφανθεί είναι η αστυνομία!

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο άτυχος νέος – μοναχοπαίδι, όχι μόνο δεν έτρεχε με το μηχανάκι του, αλλά η μέχρι τώρα σύντομη δυστυχώς ζωή του ήταν παράδειγμα προς μίμηση για τα άλλα παιδιά, καθώς ήταν μετρημένος, πρόσεχε τις κινήσεις του, ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στην περιοχή του Μεσοτόπου για το οποίο καμάρωναν οι οικείοι και οι συγχωριανοί του.

 

5 δυστυχήματα σε 1 μήνα

Μόλις την προηγούμενη Κυριακή ένας 59χρονος οικογενειάρχης χάθηκε στο Μόλυβο, ενώ λίγες ημέρες πριν ένας 55χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα στην περιοχή της Ερεσού όταν και ο ίδιος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του.

Άλλος ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Καρά-Τεπέ όταν κατά τη διέλευση με το παπάκι που οδηγούσε “τον έκλεισε” αυτοκίνητο που ανήκει σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Τέλος, και στην περιοχή από Πολιχνίτο προς Μυτιλήνη μία γυναίκα οδηγός αυτοκινήτου βγήκε από το δρόμο και το όχημά της προσέκρουσε πάνω σε δέντρο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της στο ύψος πριν τη διασταύρωση για Αχλαδερή.

Έχει χρόνια η Λέσβος να καταγράψει τόσο πολλά θανατηφόρα τροχαία μέσα σε τόσο μικρό διάστημα.