Βιβλιοπωλείο Φωτίου: Τα πάντα για τη νέα σχολική χρονιά

Ένα από τα πιο παλιά βιβλιοπωλεία της Μυτιλήνης, το βιβλιοπωλείο Φωτίου, ανακαινίσθηκε πρόσφατα, επεκτάθηκε και είναι έτοιμο να προσφέρει στους άνετους χώρους του, σε γονείς και μαθητές, πολύ μεγάλη γκάμα από σχολικά, χαρτικά, τσάντες, βοηθήματα, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. 

Το βιβλιοπωλείο Φωτίου στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη 3 είναι το δεύτερο που λειτουργεί η οικογένεια. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου από το 1979, με το πρώτο κατάστημα που άνοιξε και συνεχίζει να λειτουργεί στον Παπάδο της Γέρας. 

Στη Μυτιλήνη, το βιβλιοπωλείο – χαρτοπωλείο άνοιξε το 1986 στην καρδιά της πόλης, με εμπειρία και γνώση του πρώτου βιβλιοπωλείου. Γρήγορα αγκαλιάσθηκε από τον κόσμο που γνώριζε ότι σε αυτό το μικρό κατάστημα λίγο πριν την πλατεία Αλυσίδας, μπορούν να βρουν τα πάντα και σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Ο χώρος αυτός επεκτάθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ανακαινίσθηκε και είναι έτοιμος ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες για τον covid-19 να προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα σε σχολικά είδη, πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι. 

Εδώ θα βρείτε σχολικές τσάντες, επώνυμες αλλά και πιο οικονομικές σε διάφορα σχέδια και χρώματα, μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους, τετράδια, κασετίνες, παγούρια, βοηθήματα από το νηπιαγωγείο μέχρι τις τάξεις του Λυκείου, τα πάντα που θα εφοδιάσουν το μαθητή και τη μαθήτρια στο ξεκίνημά τους.  

Υπάρχει ξεχωριστή – και όμορφα διαμορφωμένη – γωνιά με είδη νηπιαγωγείου με ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, χαρτόνια και διακοσμητικά, παιχνίδια, ούτως ώστε να μην χρειάζεται ν’ αναζητούν οι γονείς τα προϊόντα ανάμεσα σε άλλα του Δημοτικού και του Γυμνασίου – Λυκείου.

Το βιβλιοπωλείο Φωτίου διαθέτει επίσης πολύ μεγάλη γκάμα σε βιβλία λογοτεχνικά, συλλεκτικά βιβλία, παλιά και καινούργια. Σε μια μοναδική προσφορά μάλιστα που ισχύει μπορούν οι πελάτες να βρουν βιβλία και από 1 ευρώ! 

Θα βρείτε επίσης ποικιλία σε ποιοτικά παιχνίδια για τα παιδιά, τρενάκια, παζλ, επιτραπέζια για το δημιουργικό χρόνο τους.

Στο Βιβλιοπωλείο Φωτίου θα βρείτε επίσης και είδη γραφείου, γραφική ύλη για κάθε επαγγελματία – υπηρεσία. Φακέλους, δηλώσεις αποστολής, τιμολόγια, έντυπα είσπραξης κ.ά. 

Αναζητήστε το Βιβλιοπωλείο Φωτίου στον ανανεωμένο χώρο του στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη 3, κοντά στην πλατεία Αλυσίδας στη Μυτιλήνη. 

Τηλ. 2251043236 και για το κατάστημα Παπάδου τηλ. 2251082565.