“Βox” στα Λαδάδικα: Μια αυθεντική παμπ στην καρδιά της πόλης

Το σύνθημα είναι «think outside the box» (να σκέφτεσαι έξω από το κουτί), όμως όσον αφορά τη διασκέδαση, το “Box” στα Λαδάδικα – ένα νέο δυναμικό στέκι για όλες τις ώρες – σας προσκαλεί να μπείτε στον κόσμο του και να αφεθείτε στους ρυθμούς του

Στην καρδιά της πόλης, στα αναγεννημένα Λαδάδικα, το espresso & cocktail bar «Box» αποτελεί σημείο συνάντησης όλες τις ώρες. Από το πρωί, τα πέτρινα σοκάκια και τα καταπράσινα σαλκίμια σε αυτή την υπέροχη γωνιά της Μυτιλήνης, πλημμυρίζουν από το άρωμα του καφέ. Ένα μοναδικό χαρμάνι που έχει κατοχυρώσει το «Box» σερβίρεται σε ποτήρι με δοσομετρητή για περισσότερη  απόλαυση. Γευστικά ολόφρεσκα σνακ με φρέσκο γεμιστό κουλούρι και άλλες νοστιμιές συνοδεύουν τον πρωινό καφέ σας, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μακριά από τους θορύβους στο κέντρο της πόλης.

Το βράδυ, η ατμόσφαιρα αλλάζει. Μια αυθεντική  παμπ από τα παλιά, ζωντανεύει. Τα κοκτέιλ είναι το signature προϊόν του “Box” και αποτελούν πραγματική εμπειρία για τους θαμώνες. Δοκιμάστε κάποια από τα κοκτέιλ που θα σας προτείνουν στο μπαρ με βάση τα φρέσκα φρούτα σε δικές τους συνταγές. Εναλλακτική μουσική, αλλά και disco βραδιές με μουσικές από τις αγαπημένες δεκαετίες 80’s και 90’s συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα. 

Το «Box»  είναι οικογενειακή υπόθεση. Ο Δήμος Καραμπεάζης, η σύζυγός του Ρεβέκκα Ζαρκαβέλη και ο αδελφός του Γιώργος Καραμπεάζης μετά τις σπουδές τους, όταν δεν έβρισκαν δουλειά στο νησί στο αντικείμενο των σπουδών τους, αποφάσισαν να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, αντί να φύγουν στο εξωτερικό. Έφτιαξαν το «Κουτί» τους, με σκοπό να γίνει «κουτί» όλων. Ένα «Box» διασκέδασης, επικοινωνίας, παρέας. 

Θα βρείτε το “Box” στην οδό Αθανασίου Μητρέλια 23, στα Λαδάδικα. Ακολουθήστε το και στη σελίδα του στο facebook αλλά και στο instagram.