«Βράνης»: Εμπειρία και εγγύηση στη διανομή πετρελαίου

Σε λίγες ημέρες ξεκινά και για φέτος η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς παρά τις καλοκαιρίες των τελευταίων ημερών, ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Η επιχείρηση διανομής πετρελαίου «Βράνης», στην Χρυσομαλλούσα, με την πολύχρονη πείρα και τις γνώσεις στον τομέα αυτό, αποτελεί μια αξιόπιστη πρόταση για να εφοδιάσετε με πετρέλαιο το λέβητά σας, έγκαιρα και σε καλές τιμές.

Ο Ταρσίζιος Βράνης με 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, στο νέο κατάστημα όπου μεταφέρθηκε από πέρυσι στην οδό Αναπαύσεως 10, πίσω από την εκκλησία της Χρυσομαλλούσας, θα σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις, ενώ εγγυάται την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που η τιμή του πετρελαίου έχει αυξηθεί, η προμήθειά του είναι μια σοβαρή υπόθεση. Φέτος η συζητούμενη αύξηση του επιδόματος θέρμανσης δημιουργεί ένα κίνητρο για να επιλέξετε αυτό τον τρόπο θέρμανσης, καθώς όπως είναι γνωστό, αυτός είναι και ο πλέον αποδοτικός τρόπος για να ζεστάνετε το σπίτι σας τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Η εταιρεία Βράνης, με το έμπειρο προσωπικό της, φθάνει έγκαιρα στο χώρο σας για να καλύψει τις ανάγκες σας για θέρμανση, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες και σε καλές τιμές.

 

Διαχείριση πολυκατοικιών και έκδοση κοινοχρήστων

Παράλληλα το δυναμικό της επιχείρησης καλύπτει τις ανάγκες της πολυκατοικίας για έκδοση κοινοχρήστων, ενώ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και τη διαχείριση πολυκατοικιών.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ένοικοι πολυκατοικιών επιλέγουν την σίγουρη λύση της ανάθεσης των καθηκόντων της διαχείρισης σε εξειδικευμένα γραφεία, κι απαλλάσσονται από το άγχος των ευθυνών, αφού τις ανάγκες της πολυκατοικίας τις αναλαμβάνουν ειδικοί.

Αυτό κάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό η εταιρεία «Βράνης». Το προσωπικό της καλύπτει τόσο την είσπραξη των κοινοχρήστων, όσο και την αντιμετώπιση των τρεχόντων προβλημάτων ή βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε κάθε πολυκατοικία.

Την επιχείρηση του κ. Βράνη θα τη βρείτε στην οδό Αναπαύσεως 10 και Οικονόμου Τάξη γωνία. Τηλέφωνα – φαξ: 22510 22827, 54042/ κιν.: 6946284150.