Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Ξενάγηση στον μαγευτικό κόσμο της γνώσης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η ξενάγηση των παιδιών στον μαγευτικό κόσμο της γνώσης είναι η «αποστολή» του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Oxygen Academy, το οποίο με τρεις χώρους στο νησί (Προκυμαία και Χρυσομαλλούσα στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή) προσφέρει, στους μικρούς επισκέπτες του, την ευκαιρία να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα παιδιά εξερευνούν τις τεχνικές συγκέντρωσης και οργάνωσης της σκέψης τους, ενώ παράλληλα ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν την φαντασία και την ευρηματικότητά τους. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της ακαδημίας έχει σχεδιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας παιδιών, το οποίο περιλαμβάνει: 

-Μελέτη

Προετοιμασία για το σχολείο. Με θετική συμπεριφορά και συνεργασία, τα παιδιά αγαπούν το διάβασμα και κατανοούν τις εργασίες τους. Οργανώνουν τη σκέψη και το χρόνο τους, μαθαίνουν να κρατάνε σημειώσεις σωστά και να συλλέγουν τις απορίες τους.

-S.T.E.M. Ρομποτική

Εισαγωγή στον κόσμο του Science – Technology – Engineering – Mathematics με Lego WeDo 2 Robotics και projects τεχνολογίας. Η φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών εδώ εκτοξεύεται!

-Γυμναστική

Με Zumba, Hip Hop, Ρυθμική, TABATA ομαδικά παιχνίδια, χορό και ειδικά προγράμματα εκγύμνασης για παιδιά, συμβάλλουμε στη σωστή σωματική και κινητική τους ανάπτυξη.

-Θεατρική Αγωγή

Στο μάθημα αυτό τα παιδιά καθοδηγούνται στον κόσμο των συναισθημάτων της έκφρασης και της παραστατικής τέχνης. Μία εξαιρετική δραστηριότητα για τα παιδιά με την οποία κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν και ανακαλύπτουν τον συναισθηματικό τους κόσμο με τον καλύτερο τρόπο.

-Δημιουργική Γραφή

Μέσα από την εξερεύνηση των βιβλίων, τη σωστή ανάγνωση-αφήγηση κειμένων, και τη δημιουργική γραφή ταξιδεύουμε στον κόσμο των γραμμάτων.

-Lego Time

Κατασκευές με τα αγαπημένα lego! Είτε ακολουθώντας πιστά το manual, είτε χρησιμοποιώντας την φαντασία… Και οι 2 δεξιότητες αποτελούν χρήσιμα εκπαιδευτικά “εργαλεία”. Το manual εκπαιδεύει τα παιδιά να ακολουθούν οδηγίες και να συγκεντρώνονται στο πρόβλημα, ικανότητα η οποία μας χρειάζεται στη μελέτη των μαθημάτων. Η φαντασία από την άλλη είναι η αρχή και της εφευρετικότητας και της καινοτομίας!

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών σχολικής ηλικίας Oxygen Academy λειτουργεί τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 22:00, και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 22:00 στη Χρυσομαλλούσα (Χρυσομαλλούσης & Πάχητος), στην προκυμαία (Π. Κουντουριώτη 49) και στην Καλλονή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 22510 26970 (Προκυμαία), 22510 40189 (Χρυσομαλλούσα) και 22530 29334 (Καλλονή) ή μέσω email στο [email protected].

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img