ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΜΕΛΙΣΣΑ»: Γεύσεις κι αρώματα των παιδικών μας χρόνων

Χάνεσαι μέσα στα αρώματα του φρέσκου γάλακτος, της κρέμας που γεμίζει και γλυκαίνει τις τούρτες, τα κορνέ και τους μπαμπάδες, της σοκολάτας στις πάστες και στα άλλα γλυκίσματα. 

Το ζαχαροπλαστείο Μέλισσα του Γιώργου Ψωμαδέλλη, στο τέρμα της οδού Ερμού, στην Παλιά Αγορά της Μυτιλήνης, σε ταξιδεύει στις γεύσεις των παιδικών σου χρόνων και αυτό οφείλεται στην προσήλωση του ιδιοκτήτη στην έννοια του παραδοσιακού ζαχαροπλαστείου, διατηρώντας τα ποιοτικά στοιχεία και τις συνταγές του παρελθόντος αναλλοίωτα στις μέρες μας. Μπαίνοντας μέσα στο κατάστημα λες και σε ενώνει μια αόρατη χορδή με το παρελθόν, αίσθηση την οποία έχεις εντονότερα δοκιμάζοντας γεύσεις, όπως το παγωτό με αγνό γάλα και τα άλλα γλυκά.

Αφήστε το Γιώργο να σας προτείνει μέσα από την ποικιλία από τούρτες και τα άλλα γλυκά που παρασκευάζονται από τον ίδιο και ανανεώνονται συνεχώς ώστε να υπάρχει φρεσκάδα κάθε μέρα. Προφιτερόλ, εκλέρ, ταρτάκια, σιροπιαστά παραδοσιακά γλυκά και συνταγές. Μοναδικά σε γεύση και σχήμα κανταΐφια, τρίγωνα, γαλακτομπούρεκα και καρυδόπιτες σε χαμηλές τιμές. Αλλά και βουτήματα και κουλουράκια, σοκολατάκια, βραχάκια, καρύδες, σε ποικιλία, εργολάβοι, αμυγδαλωτά, κέικ, γλυκά κουταλιού, ακόμα και το σάμαλι των παιδικών χρόνων για τους μεγαλύτερους από εμάς το βρήκαμε στη Μέλισσα.  

Πραγματικά εντυπωσιάζει η μεγάλη ποικιλία στον εσωτερικό χώρο του παραδοσιακού ζαχαροπλαστείου, το οποίο τροφοδοτεί με τις λιχουδιές και τις γεύσεις του και άλλα καταστήματα, όπως πρατήρια, αρτοποιεία κ.ά., ενώ ο Γιώργος αναλαμβάνει όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και σας προτείνει το καλύτερο στην καλύτερη τιμή, μέσα από μια γκάμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. 

Όλα αυτά με φιλική εξυπηρέτηση, που σε συνδυασμό με τις γεύσεις, την ποιότητα και τις τιμές αρκεί μία μόνο επίσκεψη για να γίνετε μόνιμος πελάτης του ζαχαροπλαστείου.

Ζαχαροπλαστείο Μέλισσα, Γιώργος Ψωμαδέλλης.
Ερμού 353, Μυτιλήνη, Παλιά Αγορά (λίγα μέτρα πριν το καφενείο Ερμής)
Τηλέφωνο παραγγελιών: (22510) 44088