Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

ΖΑΝΤΕΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Για τη φροντίδα των ελαστικών και των ζαντών σας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το κατάστημα του Κώστα Μυστεγνιώτη, «Ζαντελαστική Μυτιλήνης», έχει ήδη παρουσία 32 χρόνων στην πόλη μας, αφού άνοιξε τον Ιανουάριο του 1990. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαστικών, ενώ στο κατάστημα διατίθενται και ζάντες αλουμινίου για αμάξια. 

Ο κ. Μυστεγνιώτης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην πόλη της εταιρείας elastrak, η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον όμιλο Bridgestone, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, που παράγει τα κορυφαία ελαστικά Bridgestone και Firestone. Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει και την κατηγορία ελαστικών της Bridgestone DriveGuard Run-Flat Tires, ενώ παρέχεται και ένας χρόνος εγγύηση σε περίπτωση σκισίματος του ελαστικού κατά 100% ακόμη και με υπαιτιότητα του καταναλωτή.

«Η αλλαγή ελαστικών είναι υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά. Μπαίνουμε στη θέση του πελάτη, δεν θέλουμε απλώς να πουλήσουμε για το κέρδος. Σεβόμαστε τον καταναλωτή και σκοπός μας είναι η σωστή τοποθέτηση του κατάλληλου και του πλέον ποιοτικού ελαστικού για το κάθε αμάξι», είπε στα «Νέα της Λέσβου» ο κ. Μυστεγνιώτης και συνέχισε: «Ανοίξαμε αυτό το κατάστημα επειδή είχαμε μεράκι για το ελαστικό. Θέλαμε να προσφέρουμε τις γνώσεις μας στον κόσμο, ώστε να είναι στον δρόμο θωρακισμένος και ασφαλής»

Ο κ. Μυστεγνιώτης είναι πιστοποιημένος τεχνίτης τροχού και διαθέτει την αντίστοιχη άδεια από το 2000, η οποία αποτελεί προϋπόθεση λειτουργίας ενός τέτοιου καταστήματος, αφού όπως μας είπε «δεν είναι απλή δουλειά η τοποθέτηση ελαστικών». Τη «Ζαντελαστική Λέσβου» μπορείτε να τη βρείτε στην Αεροπόρου Γιανναρέλη 45 και τον κ. Μυστεγνιώτη στα τηλέφωνα 22510 22980, 6946 11 3333 και 6972 296920 ή εναλλακτικά στο email [email protected]

Και μην ξεχνάτε: «Τα ελαστικά είναι η μόνη επαφή σας με τον δρόμο, γι’ αυτό φροντίστε τα!».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img