ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Σας… «μεταφέρει» στο πι και φι

Πόσες φορές, αλήθεια, δεν έχετε αγχωθεί και εκνευριστεί με την διαδικασία μιας μετακόμισης; Πόσες φορές δεν έχετε σπάσει αντικείμενα, δεν έχετε σημαδέψει έπιπλα, δεν έχετε δώσει ένα σωρό λεφτά για να γίνει η δουλειά σας… μισή. Δεν είναι και μικρό πράγμα, άλλωστε, να ξεστήσεις ένα ολόκληρο νοικοκυριό και να το πηγαινοφέρνεις από σπίτι σε σπίτι, ειδικά  όταν μένεις στον 3ο ή 4ο όροφο και θα πρέπει όλη την πραμάτεια σου να την μεταφέρεις με τα… χεράκια σου.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι τίποτα το σοβαρό και θα σας φανούν παιχνιδάκι, με ένα τηλεφώνημα στο 22510-54900 ή στο 6945067472, και η μετακόμισή σας θα μοιάζει ως μια πολύ ωραία εμπειρία… αλλά από μακριά. Σε ποιον ανήκουν τα παραπάνω τηλέφωνα; Στην εταιρεία μεταφορών του Στρατή Χατζηπαναγιώτη, που θα κάνει την μετακόμιση μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Η συγκεκριμένη εταιρεία μεταφορών διαθέτει έμπειρο προσωπικό που έχει «γράψει χιλιόμετρα» σε κάθε είδους μετακόμιση, σύγχρονα φορτηγά, ανυψωτικό μηχάνημα και παρέχει όλες τις ευκολίες που μπορεί να βρει κανείς σε μια μεταφορική εταιρεία.

Μεταφέρει με ασφάλεια και εγγύηση τα πράγματά σας, αναλαμβάνοντας την «δουλειά» από την αρχή μέχρι το τέλος. Η εταιρεία έρχεται στο χώρο σας, αποσυνδέει όλες τις συσκευές σας, τις πακετάρει, τις μεταφέρει, τις συνδέει στον νέο σας χώρο και μέσα σε λίγες ώρες έχετε το νέο σας σπίτι έτοιμο. Εύκολα, απλά και χωρίς εσείς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας.

Όσο για τις τιμές; Και μόνο η έκπτωση 30% σε όλες τις αρχικές τιμές και σε όλους, είναι αρκετό για να καταλάβετε πόσο οικονομικά θα σας στοιχίσει η όλη διαδικασία. Φυσικά εκτός από τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία Σ. Χατζηπαναγιώτης αναλαμβάνει την αποθήκευση και φύλαξη των πραγμάτων σας, με ασφάλεια σε χώρους ειδικούς. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να μετακομίσετε, να μεταφέρετε πράγματα ή να τα φυλάξετε, δεν υπάρχει άλλη λύση από την εταιρεία του Σ. Χατζηπαναγιώτη. Γιατί η μετακόμιση θέλει τον… Χατζηπαναγιώτη της…