Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

10 μόνιμες θέσεις στην Περιφέρεια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έγκριση για την κάλυψη μέρους των αναγκών της με 10 μόνιμους υπαλλήλους πήρε από τα συναρμόδια Υπουργεία η Περιφέρεια και με την οποία καλύπτεται κατά 55% σε σχέση με τις θέσεις που είχε ζητήσει το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα διεκδικούσε 18 μόνιμες θέσεις.

Μετά την έγκριση από την Αθήνα το γραφείο του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Χρύσανθου Αργυρίου προχωρά τα διαδικαστικά για την έκδοση των αποφάσεων που απαιτούνται σε τοπικό επίπεδο, ώστε στη συνέχεια να δοθεί η έγκριση του ΑΣΕΠ για να προχωρήσει σε προκήρυξη.

Από τις 10 θέσεις οι 8 κατανέμονται στην έδρα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Λέσβο, μία θέση στη Λήμνο και μια θέση στη Σάμο.

Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν από την προκήρυξη είναι οι εξής:

-1 θέση κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανικών – Ηλεκτρολόγων για τη Λέσβο.

-2 θέσεις κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ειδικότητας Διοικητικού Οικονομικού – Οικονομικών για τη Λέσβο.

-1 θέση κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανικών – Τοπογράφων για τη Λήμνο.

-1 θέση κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ειδικότητας Τεχνολόγων Τροφίμων για τη Λέσβο.

-1 θέση κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανικών – Μηχανολόγων για τη Λέσβο.

-2 θέσεις κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ειδικότητας, Μηχανικών – Πολιτικών Μηχανικών για τη Λέσβο.

-1 θέση κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ειδικότητας Κοινωνικών Λειτουργών για τη Λέσβο.

-1 θέση κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ειδικότητας Διοικητικού Οικονομικού – Οικονομικών για τη Σάμο.

Οι ενδιαφερόμενοι μόλις προκηρυχθούν οι θέσεις θα ενημερωθούν από τη σελίδα μας “Ευκαιρίες Εργασίας” που κυκλοφορεί με τα Νέα της Λέσβου κάθε Δευτέρα και σε περίπτωση που προκηρυχθούν άλλη μέρα της εβδομάδας, η ενημέρωση θα είναι άμεση από το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας μας.

Όπως τόνισε στα “Νέα της Λέσβου” ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Χρύσανθος Αργυρίου, «ο αγώνας μας συνεχίζει για την κάλυψη των αναγκαίων θέσεων εργασίας στις υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας δεδομένου πως όταν αναλάβαμε διαπιστώσαμε πως υπήρχαν μεγάλα κενά σε προσωπικό. Προς αυτήν την κατεύθυνση διεκδικούμε μόνιμες θέσεις και καθώς γνωρίζουμε πως οι εγκρίσεις δίνονται με φειδώ από την Αθήνα, έχουμε ιεραρχήσει τις ανάγκες μας διεκδικώντας καταρχήν την κάλυψη των κενών εκεί που υπάρχουν οι μεγαλύτερες ελλείψεις υπαλλήλων. Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε ζητήσει την έγκριση για την πρόσληψη 18 στελεχών, εκ των οποίων πήραμε την έγκριση για 10 και προχωρούμε χωρίς καθυστερήσεις και τα διαδικαστικά για την προκήρυξη, ώστε το συντομότερο δυνατό να καλυφθούν αυτές οι θέσεις στην υπηρεσία των πολιτών της ακριτικής περιοχής μας. Όταν είμαστε έτοιμοι για την προκήρυξη θα ενημερωθείτε σχετικά», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Αργυρίου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img