«Μαξούλι» στο Μανταμάδο: Γεωργικά είδη και ζωοτροφές

Το «Μαξούλι» λειτουργεί από το 2015 στο Μανταμάδο με γεωργικά είδη και αποτελεί ουσιαστικά την επέκταση της οικογενειακής επιχείρησης του Χαράλαμπου Γροσομανίδη, που εδώ και 30 χρόνια έχει καθιερωθεί στην περιοχή στο εμπόριο ζωοτροφών.

Ο Μιχάλης Γροσομανίδης, μαζί με τα δυο αδέλφια του έχουν αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, διατηρώντας βέβαια και ενισχύοντας το εμπόριο ζωοτροφών, που ξεκίνησε ο πατέρας τους, αλλά κι επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και στον τομέα των γεωργικών ειδών. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη ζήτηση και τις ανάγκες σε μια κτηνοτροφική και αγροτική περιοχή όπως είναι ο Μανταμάδος, στόχος είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα. Η επιχείρηση βρίσκεται στην ίδια θέση όπου είχε ξεκινήσει πριν 30 χρόνια, επεκτάθηκε όμως και ανακαινίσθηκε σε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο.

Στο «Μαξούλι» θα βρείτε γεωπονικά είδη, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, εργαλεία, δίχτυα, ραβδιστικά, ελαιοραβδιστικά, δεξαμενές λαδιού από 50 μέχρι 1.000 λίτρα, αλλά και ακόμη μεγαλύτερες κατόπιν παραγγελίας, καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ο αγρότης.

Εδώ θα βρείτε εξειδικευμένα λιπάσματα  για την ελιά σε ασυναγώνιστες τιμές, καθώς και πολλές προσφορές.

Θα βρείτε την  επιχείρηση «Μαξούλι» στο Μανταμάδο στο δρόμο προς Ταξιάρχη Μανταμάδου. 

Τηλ. 22530 61706 και 6982065569 – email: [email protected]