Συντονίζονται κατά του προσωπικού αριθμού

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης
Spread the love

Συντονίζονται στη Λέσβο κατά του προσωπικού αριθμού, δηλαδή του αριθμού που αναμένεται να εφαρμοστεί για όλους τους πολίτες, στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης που προωθείται από την κυβέρνηση. Η πρώτη συγκέντρωση σε τοπικό επίπεδο θα γίνει αυτό το Σάββατο, στις 19.00, στην πλατεία Σαπφούς, όπου θα μιλήσει ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης. Ο κ. Βαθιώτης είναι ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο, καθώς παραιτήθηκε το Φεβρουάριο του 2021 από τη θέση του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης, αρνούμενος να συνεχίσει να κάνει μάθημα χωρίς τη φυσική παρουσία των φοιτητών στο αμφιθέατρο, αλλά μέσω ίντερνετ λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί τότε για τον κορονοϊό. Μάλιστα κατήγγειλε την τότε Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ότι ακολουθεί σατανιστικές οδηγίες εφαρμόζοντας αυτά τα μέτρα.

Ο καθηγητής είναι προσκεκλημένος πολιτών από την Μυτιλήνη ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και γνωστά πρόσωπα του ιατρικού χώρου, που είχαν πρωτοστατήσει στην κρίση του κορονοϊού κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες της Μυτιλήνης και από όλη τη Λέσβο να βρίσκονται το Σάββατο το απόγευμα, στις 7, στην πλατεία Σαπφούς, καθώς όπως σημειώνουν τα όσα θα ακουστούν θα είναι άκρως ενδιαφέροντα και θα αφυπνίσουν την κοινωνία.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση