Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αγανακτισμένοι στην Ερμού από τις διακοπές ρεύματος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αγανακτισμένοι λόγω των απανωτών διακοπών ηλεκτρικής ενέργειας είναι σήμερα από το πρωί οι έμποροι στην αγορά της Μυτιλήνης βλέποντας το Σάββατο να πηγαίνει χαμένο καθώς όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης οι πελάτες φεύγουν από τα μαγαζιά όταν πέφτει το ρεύμα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου στα Νέα της Λέσβου «από το πρωί έχουν γίνει 5 διακοπές ηλεκτρικής ενέργειας από 15 λεπτά μέχρι μισή ώρα και μία ώρα.  Σε μια μέρα που περιμέναμε να κινηθούμε έχοντας και τους τούρκους τουρίστες στη Μυτιλήνη, το κέντρο της πόλης βιώνει αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις και εκτός όλων των άλλων έχουμε και τη ζημιές στα μαγαζιά μας από το άναψε – σβησε. Μόνο στη δική μου επιχείρηση έχω κάψει στο παρελθόν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ έχουν καεί τα συστήματα σε όλα τα ενυδρεία της επιχείρησης μου».

Ο κύριος Μουτζούρης καλεί τους αρμόδιους να παρέμβουν για τη διευθέτηση αυτών των θεμάτων, καθώς όπως λέει «αν έχουμε ακόμα Απρίλιο και βλέπουμε αυτές τις καταστάσεις με το ηλεκτρικό τότε το καλοκαίρι πολύ φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολο για τον τόπο μας όταν οι ενεργειακές ανάγκες  θα είναι ακόμα πιο αυξημένες».

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img