Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Από σήμερα οι αιτήσεις για τους Ταχυδρόμους

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΣΑ, ΜΗΘΥΜΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΡΙΝΑ ΛΗΜΝΟΥ

Από σήμερα οι αιτήσεις για τους Ταχυδρόμους

 Από σήμερα Δευτέρα ξεκινά η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις τρεις θέσεις συμβασιούχων Ταχυδρόμων σε Λέσβο και Λήμνο που προκήρυξαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) – Περιφερειακή Διεύθυνση Πειραιά & Νήσων Αιγαίου.

Πρόκειται για θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών και συγκεκριμένα:

-1 θέση για την Άντισσα, ΔΕ Διανομέων 8 μήνες (7ωρη ημερήσια απασχόληση).

-1 θέση για τη Μήθυμνα, ΔΕ Διανομέων 8 μήνες (7ωρη ημερήσια απασχόληση).

-1 θέση για τη Μύρινα Λήμνου ΔΕ Διανομέων 8 μήνες (7ωρη ημερήσια απασχόληση). 

Η προκήρυξη αφορά συνολικά την κάλυψη 30 θέσεων (11 Δ.Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 6ωρη ημερήσια απασχόληση, 18 Δ.Ε. Διανομέων, 7ωρη ημερήσια απασχόληση και 1 θέση Δ.Ε. Οδηγών πλήρους απασχόλησης), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στους Νομούς Αττικής, Κυκλάδων, Σάμου, Δωδεκανήσου, Λέσβου και Χίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, έως και τις 21 Σεπτεμβρίου στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. – Περιφερειακή Διεύθυνση Πειραιά & Αιγαίου, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τσαμαδού 23 και Φίλωνος 36, 185 10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ (για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 52 /2016), υπ’ όψιν κ. Όλγας Συμεώνογλου, τηλ. 210¬4146106 και 210-4146141).

Για τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών, άδειες οδήγησης), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην προκήρυξη και μπορούν να ενημερώνονται από τα ΚΕΠ.

 

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img