Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σας εξασφαλίζει για μια ζωή…

Το ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ασφαλιστικών λύσεων για κάθε σας ανάγκη είτε ιδιωτική, είτε της επιχείρησής σας, με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα των υπηρεσιών, την αξιοπιστία, τον σεβασμό προς τον πελάτη και την συνέπεια. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, με “όπλο” την εμπειρία τους στο χώρο είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν. Η εμπειρία αυτή είναι που δίνει την δυνατότητα στο ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου να “ελίσσεται” και να βρίσκει την πιο καλή και συμφέρουσα λύση στους ανθρώπους που του εμπιστεύονται τις ασφάλειές τους.

Η τεράστια γκάμα ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται το γραφείο, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη είναι ο δρόμος της επιτυχίας για μια ασφάλεια που θα σας λύσει κάθε πρόβλημα. Και φυσικά το ασφαλιστικό γραφείο ακολουθεί τον πελάτη σε όλη του την ασφαλιστική πορεία, συμβουλεύοντάς τον και δίνοντάς του τις σωστές κατευθύνσεις για να αντιμετωπίσει την κάθε περίσταση. Έχοντας συνεργασία με όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές της χώρας και τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, το ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου επιλέγει για σας τις πιο οικονομικές – και ανάλογα με την κατάστασή σας – ασφάλειες για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Εδώ θα βρείτε ασφάλειες ζωής, αυτοκινήτου, κατοικίας, επιχείρησης, σκαφών, μεταφοράς, προσωπικού, ατυχήματος, χρηματικής απώλειας, ομαδική ασφάλιση και πολλές ακόμη κατηγορίες. Παράλληλα στον ίδιο χώρο λειτουργεί και λογιστικό γραφείο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22510-82401 και 6932451347, ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα και ασφαλείστε την ζωή σας μια για πάντα…

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img