ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Επέστρεψε ο Σαλταμάρας!

Ο Διαγόρας συνεχίζει την ενίσχυσή του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει να επιστρέφει στην Α΄ Κατηγορία. 

Το τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα ακούει στο όνομα του Στρατή Σαλταμάρα που επιστρέφει στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής μετά τη σεζόν 2017-18 όταν και είχε βρεθεί στο δυναμικό του Διαγόρα στην Γ΄ Εθνική, όμως είχε αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Πλέον στα 24 του χρόνια ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Διαγόρα μετά την περιπλάνησή του τα προηγούμενα χρόνια σε Άνω Μερά Μυκόνου, ΑΕ Μυκόνου και Αίαντα Σαλαμίνας πέρυσι (μικρό πέρασμα). 

Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά πέρα από την μεταγραφή του Σαλταμάρα θυμίζουμε πως έχει αποκτήσει και τον Γιώργο Σοφιάνη για την επίθεση, ενώ στον Διαγόρα πήγαν πακέτο από τον Αετό οι Χρήστος Μουτζούρης και Νίκος Τριλιανός. Επίσης έχει παραμείνει ο βασικός κορμός, παίκτες όπως οι Καφαλούκος, Βέντος, Ελευθερίου και Χατζέλλης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές που έχει στα σκαριά η διοίκηση.