Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Έτοιμο σε 8 μήνες το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στη Λέσβο βρίσκεται ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος είναι  σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα υγείας και κατέρχεται ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές του Ιουνίου.

Από αριστερά ο Στρατής Κλεάνθης, στη μέση ο Χρήστος Ροϊλός και δεξιά ο Γιώργος Καμπούρης

Ο κ. Κοντοζαμάνης – που ως Αναπληρωτής Υπουργός χειρίστηκε την κρίση του κορονοϊού και είχε συνεργασία με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Καμπούρη -περιόδευσε στους χώρους του Βοστάνειου συνοδευόμενος από τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό που βρίσκεται και ο ίδιος  στη Μυτιλήνη για να παραστεί στην ημερίδα για τον θερμαλισμό όπου θα μιλήσει και ο κ. Κοντοζαμάνης σε λίγο. Μαζί τους και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, Παναγιώτης Προβέτζας.

Σε δηλώσεις τους στο χώρο του νοσοκομείου ο κ. Ροϊλός σημείωσε  ότι η κυβέρνηση έχει αναβαθμίσει το Βοστάνειο  και την παρεχόμενη δημόσια περίθαλψη στη Λέσβο υπογραμμίζοντας ότι μέχρι το τέλος του έτους κτιριακά θα είναι έτοιμο το νέο Κέντρο Υγείας στο Μανταμάδο ενώ ταυτόχρονα «τρέχουν» όπως είπε και οι διαδικασίες για τις στελέχωσή του ώστε μόλις ολοκληρωθεί το κτίριο, να μην χρειαστεί μεγάλη αναμονή για την τοποθέτηση του προσωπικού αλλά να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η λειτουργία του. Ενώ για το νέο κτίριο της Ψυχιατρικής Κλινική του νοσοκομείου είπε ότι θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του 2025.

Ο Ξενοφών Αυγερινός με τον κ.  Κοντοζαμάνη  και πίσω ο διοικητής του νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Καμπούρης και ο διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ροϊλός.

Στο χώρο του νοσοκομείου κατά την περιοδεία του κ. Κοντοζαμάνη και του κ. Ροΐλού βρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείο Ξενοφώντας Αυγερινός  (ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γιατί ο διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου δεν κάλεσε τους συνδικαλιστές για να του θέσουν τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο. Ωστόσο όπως τον ενημέρωσαν η επίσκεψη στο νοσοκομείο από τον κύριο Ροϊλό ήταν άτυπη συνοδεύοντας τον υποψήφιο ευρωβουλευτή) και ο πρώην πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Στρατής Κλεάνθης και ο Θανάσης Ψούνος.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img