Φωτοσχόλιο

«Δεν είναι η δουλειά που έκανε, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα αιτήματα των δημοτών, δηλαδή τον άνθρωπο», σχολίαζαν χθες κάτοικοι της Νεάπολης, επικοινωνώντας  με τα “Νέα της Λέσβου”, για να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Φραντζέσκου, στον καθαρισμό του οικοπέδου του ΟΤΕ που βρίσκεται στην περιοχή και το οποίο είχε γίνει ζούγκλα από τα αγριόχορτα, με συνέπεια οι άνθρωποι να φοβούνται για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς. 

Ο Αντιδήμαρχος ανταποκρίθηκε χωρίς να κρύβεται πίσω από τη μη αρμοδιότητα, καθώς πρόκειται για οικόπεδο που δεν ανήκει στο Δήμο. 

Το γεγονός ότι ο κ. Φραντζέσκος λειτουργεί σε αντίθεση με… καρδινάλιους της Αυτοδιοίκησης χωρίς ύφος, λέγοντας «ναι» σε όσους δημότες ζητούν τη βοήθειά του και παρεμβαίνοντας ακόμα και σε τομείς που δεν είναι ο ίδιος ο αρμόδιος, αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που υπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών και είναι το συστατικό που τον έχει αναδείξει από τον πρώτο χρόνο της Δημοτικής Αρχής του Στρατή Κύτελη