Γυμνάζει σώμα και μυαλό…

Το γυμναστήριο Body – Fit είναι ένας καλά διαμορφωμένος χώρος με πολύ φιλικό περιβάλλον, άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που εμπνέει τους λάτρεις της άθλησης και όχι μόνο να γυμναστούν. Απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που απλά αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης, ενδυνάμωσης ή αδυνατίσματος, όσο και σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές.

img_20160818_204628

Ο εξοπλισμός τόσο των μηχανημάτων δύναμης όσο και των μηχανημάτων για την αερόβια άσκησή σας, όπως διάδρομοι, ποδήλατα και ελλειπτικά, είναι υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να σας παρέχουν το μέγιστο αποτέλεσμα και επίσης να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί. Στo γυμναστήριο υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικά προγράμματα, όπως Pilates & Yoga για ευεξία, το Shape Up για τόνωση και ενδυνάμωση, το Abs ‘n Hips για όλη την περιφέρεια, κυρίως μιας γυναίκας και τα πασίγνωστα Zumba, Cardio και Tabata για αερόβια άσκηση, ενώ λειτουργούν και προγράμματα χορευτικής γυμναστικής – ρυθμικής για παιδιά από 5 έως 10 ετών.

Το σύνολο των ομαδικών αυτών προγραμμάτων θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς! Επίσης εδώ θα βρείτε πλήρη διατροφικά πακέτα και αισθητική προσώπου και σώματος. Με τις συνεδρίες του Personal Training οργανώνονται ειδικά τμήματα κατ’ άτομο ή σε μικρά group (2-3 ατόμων) προκειμένου να επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι σε γρηγορότερο χρονικό διάστημα! Στο personal μπορεί να περιλαμβάνονται ασκήσεις με αντιστάσεις, με το σωματικό βάρος ή και ιμάντες, το γνωστό σε όλους TRX!

Το γυμναστήριο Body – Fit έχει σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητικών σας αναγκών, την υψηλή υγιεινή, αλλά και την συνεχή επαγγελματική συμβουλή και καθοδήγησή σας. Το εξειδικευμένο του προσωπικό έχει πολύπειρη και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του Fitness, κάτι που διασφαλίζει το σωστό αποτέλεσμα! Με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τόσο τις παροχές του όσο και τον εξοπλισμό του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου αλλά και του αθλούμενου!
Αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας του γυμναστηρίου B-Fit δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γίνετε μέλη του. Βιώστε λοιπόν την αίσθηση της επιτυχίας!

Ζωοδόχου Πηγής 89, Μυτιλήνη, Τηλέφωνο 2251027255.