Από το καλοκαίρι του 2015, στο όμορφο περιβάλλον της μαρίνας της Μυτιλήνης, με την αισθητική άποψη του ντεκ ιστιοπλοϊκού, δένεται το συναίσθημα της οπτικής γαλήνης και της γαστρονομικής απόλαυσης στον χώρο του “Marina Yacht Club”. Φτιαγμένος με πολλή αγάπη και μεράκι είναι ο ιδανικός προορισμός για μεσημεριανό, επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο, τον κλασικό καφέ με φίλους ή το χαλαρωτικό early drink μετά την δουλειά.

13555833_10207907043487081_545554617_o

Το μενού βασίζεται σε εξαιρετικές πρώτες ύλες και ισορροπεί ανάμεσα στην ελληνική γεύση και την δημιουργική φαντασία. Παράλληλα, ο  ποιοτικός καφές, το απολαυστικό πρωινό, τα χορταστικά σνακ και τα signature cocktails προσδίδουν έναν all day χαρακτήρα στον χώρο, που σίγουρα θα σας κάνει να τον επισκεφτείτε ξανά. Ξεκινήστε τη μέρα σας παίρνοντας πρωινό δίπλα στην θάλασσα, το οποίο νομοτελειακά σε διχάζει ανάμεσα σε ένα ζεστό κρουασάν βουτύρου ή σε ένα πορτοκαλένιο κέικ και σε μία γευστικότατη ομελέτα, ολόφρεσκα αβγά καγιανά ή μία τορτίγια με κοτόπουλο, αλλά και ανάμεσα σε καφέ ή… ένα bloody mary.

10453035_850835428341988_833050725622345071_o

Το σίγουρο είναι ότι οι πρωινές προτάσεις του Marina Yacht Club έχουν ποικιλόσχημο ταμπεραμέντο για κάθε γούστο. Φυσικά πέρα από τον καφέ ή το ποτό σας, εδώ θα βρείτε και μια κουζίνα που θα την ζήλευαν και οι καλύτεροι σεφ.  Με την πανσέληνο να αντανακλά πάνω στην θάλασσα και να κρύβεται ανάμεσα στα ιστιοφόρα, θα απολαύσετε πάνω στο ξύλινο deck καταπληκτικά ριζότι, Τ-bone από μοσχαράκι γάλακτος ή σολομό μαριναρισμένο σε γλυκόξινη και ελαφρώς πικάντικη σάλτσα, παρέα με ένα κρασί από την πλούσια λίστα του καταστήματος. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε τα signature cocktails ή την μπίρα σας σε ένα χώρο που σε κάνει να ξεχνάς την αίσθηση της πόλης.

3_0 12196295_917700924988771_1788524601427721306_n

Ο executive chef Κωνσταντίνος Θωμάς κινείται στον ρυθμό της μεσογειακής κουζίνας, με διεθνείς, ευρωπαϊκές αναφορές και πινελιές της ανατολής. Από το σιγομαγειρεμένο χταποδάκι με κεδροκούκουτσα και πάστα μελιτζάνας, το μοσχαρίσιο φιλέτο με βούτυρο café de paris και το λαυράκι σε φοντύ ντομάτας, με άρωμα βασιλικού και σκόρδου, έως το semifreddo με άρωμα μαστίχας συνοδευόμενο από μπαστουνάκια παστελιού, ο chef μπολιάζει gourmet στοιχεία σε κλασικά πιάτα και παρουσιάζει έναν καμβά γεύσεων, που θα σας κάνει να νιώσετε την οικειότητα της ελληνικής παράδοσης προσαρμοσμένη στην μοντέρνα αντίληψη.

dsc_6872 7_0

Μην χάνετε χρόνο, κλείστε τώρα το τραπέζι σας στο “Marina Yacht Club” και απολαύστε καλό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση και μοναδική θέα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα της επιχείρησης στο http://www.marinayachtclub.gr/ όπου μπορείτε να κάνετε και την κράτησή σας, ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22510-55500 από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

13265901_1034988926593303_1644033608105126841_n