Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Πετρέλλη – Παρασκευαΐδη στην Ακαδημία

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μεταβαίνοντας στα εκλογικά τμήματα της Ακαδημίας για να ψηφίσουν συναντήθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πετρέλλης και Παναγιώτης Παρασκευαΐδης οι οποίοι έχοντας μία σύντομη συνομιλία φωτογραφήθηκαν μαζί σημειώνοντας ότι ο αγώνας είναι κοινός για να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ από τις κάλπες δίνοντας απαντήσεις στα ζητήματα και τις αγωνίες των νησιωτικών μας κοινωνιών.

Σε διπλανά τμήματα ψήφισαν ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης με τον Γιώργο Πετρέλλη. Ο κ Παρασκευαΐδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι με την εμπιστοσύνη τους στ ΠΑΣΟ οι κάτοικοι της Λέσβου σήμερα παίρνουν τις τύχες τους στα χέρια τους ώστε ο τόπος να αλλάξει σελίδα. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι αγχωμένος για τον προεκλογικό αγώνα εκφράζοντας ευχαριστίες στην τοπική κοινωνία για την ανταπόκριση που είχε όπως είπε η υποψηφιότητα του.

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Πετρέλλης απηύθυνε κάλεσμα προς τους νέους ανθρώπους, στη νέα γενιά να αναμιχθεί με την πολιτική για να συνδιαμορφώσει το μέλλον που της ανήκει.  Μιλώντας για την δική του εμπειρία σημείωσε ότι είναι η πρώτη του εκλογική κάθοδος και δήλωσε ικανοποιημένος από το αγκάλιασμα που είχε η υποψηφιότητά του τονίζοντας ότι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ανθρώπους και να ενημερωθεί για ζητήματα του τόπου και κοινωνικών ομάδων που δεν προβάλλονται.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img