Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

1 χρόνο στο δικό του ιατρείο ο Νικόλαος Κουμλέλλης

Ένα χρόνο επιτυχημένης πορείας συμπληρώνει αυτόν τον μήνα ο ψυχίατρος Νικόλαος Κουμλέλλης μέσα από το δικό του ιατρείο στην Μυτιλήνη, έχοντας πέρυσι τον Οκτώβριο εγκατασταθεί στο δικό του ιατρείο για την περιοχή μας και παρέχοντας υψηλού επιπέδου φροντίδα υγείας σε ασθενείς με προβλήματα ψυχιατρικής φύσης. 

Ο κ. Κουμλέλλης έχει διατελέσει Επιμελητής στο Βοστάνειο, ωστόσο, από τον Οκτώβριο του 2020 δραστηριοποιήθηκε με δικό του ιατρείο στη Μυτιλήνη επιλέγοντας να προσφέρει μέσα από τον ιδιωτικό τομέα, προερχόμενος από την Αθήνα, με την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Με καταγωγή από την Αγιάσο ο ψυχίατρος κ. Κουμλέλλης γεννήθηκε στην Ξάνθη και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ολοκλήρωσε την φοίτησή του στο Λύκειο. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακολογίας της Κραϊόβα Ρουμανίας και έλαβε πιστοποιητικό επάρκειας Ρουμανικής γλώσσας από το Πανεπιστήμιο Φιλολογίας και Ιστορίας της Κραϊόβα Ρουμανίας απ’ όπου αποφοίτησε. Το πτυχίο του έλαβε αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης).

Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, ενώ εργάστηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Για 15 μήνες υπηρέτησε στο ειδικό ιατρείο Συναισθηματικών Διαταραχών, ενώ έχει εργαστεί επίσης στη Διασυνδετική Ψυχιατρική και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιδιά και εφήβους του κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής του Δήμου Βύρωνα-Καισαριανής. Ακολούθως για 9 μήνες υπηρέτησε σε Ειδικό Ιατρείο στο κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής του Δήμου Βύρωνα-Καισαριανής και στη συνέχεια στο Τμήμα Συναισθηματικών Διαταραχών και Νευρικής Ανορεξίας (Σκαρπαλέζου Β), στο Τμήμα Οξέων Περιστατικών (Κουρέτα Α) και στο Τμήμα Ψυχογηριατρικό-Άνοιας (Παλαιολόγου Α).

Ακολούθως, συνέχισε στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, όπου εκπαιδεύτηκε για ένα έτος στη Νευρολογία.

-Επίσης υπηρέτησε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγιάσου Λέσβου (2007 – 2008)

-Διετέλεσε Ιατρός μονάδας για περίπου τέσσερα έτη στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ταυτόχρονα σαν γενικός ιατρός στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου.

-Έχει παρακολουθήσει και λάβει μέρος σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων όπως:

1) Σεμινάριο Ψυχοϊατροδικαστικής, Β’ Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, Αττικό Νοσοκομείο, Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Ταυτόχρονες επισκέψεις στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού.

2) Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ευαισθητοποίηση στις Γνωσιακές ψυχοθεραπείες» της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών ψυχοθεραπειών.

3) Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο «Εισαγωγή στην ψυχαναλυτική θεωρία και τεχνική» του τμήματος ψυχοθεραπείας.

4) Δεύτερο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας με θέμα «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια, πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα καθημερινής κλινικής πρακτικής».

5) Τρίτο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας με θέμα «Master Classes in Dementia».

6) Τέταρτο πανελλήνιο διεπιστημονικό συνέδριο με θέμα «Ψυχική Υγεία, Τεχνολογία και Τηλεματικές Εφαρμογές».

7) Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της «Κλινικής Ψυχοπαθολογίας-Παναγιώτης Ουλής» του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. και ΕΚΠΑ.

8) Ημερίδα με θέμα «Πρώιμες ψυχωσικές εκδηλώσεις-παρεμβάσεις-δομές-συνεργασίες».

9) Ημερίδα με θέμα «Η ταξινόμηση των ψυχικών διαταραχών στην παιδική και εφηβική ηλικία» επ’ ευκαιρία της 5ης αναθεώρησης του D.S.M. 5.

10) Hμερίδα με θέμα «Η Ιστορία της Νευροχειρουργικής».

11) 2η ημερίδα ειδικευομένων της Α’ Ψυχιατρικής κλινικής ΕΚΠΑ με θέμα «Σύγχρονα θέματα ψυχιατρικής».

12) 3η Ημερίδα ειδικευομένων της Α’ Ψυχιατρικής κλινικής του ΕΚΠΑ με θέμα «Επίκαιρα θέματα ψυχιατρικής».

13) 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιολογικής Ψυχιατρικής 2015.

14) 16th Annual Meeting of International College of Geriatric Psychoneuropharmacology & 5th International Congress οn Psychiatry and the Neurosciences.

 15) 6th Panhellenic Interdisciplinary Congress on Sleep Research.

 

Προηγούμενο άρθροΣτην προ κορονοιού εποχή η διασκέδαση
Επόμενο άρθρο