Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

14 θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Την κάλυψη 124 θέσεων υπαλλήλων, διαφόρων ειδικοτήτων, στα νησιά και την κεντρική Ελλάδα για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Ασύλου στη διαχείριση του μεταναστευτικού προκήρυξε το Υπουργείο Εσωτερικών μετά από τις δύο προκηρύξεις που είχαν δημοσιευτεί στο τέλος του καλοκαιριού για 309 θέσεις, που καλύφθηκαν συνολικά στα νησιά του Αιγαίου και τον Έβρο. Η νέα προκήρυξη αφορά στην κάλυψη 14 θέσεων στο Περιφερειακό Γραφείο Λέσβου, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά αύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 του μηνός.

Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν ετήσιες συμβάσεις με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Τέλος, να σημειώσουμε πως εκτός από τη Λέσβο, για το Βόρειο Αιγαίο αντίστοιχες θέσεις θα καλυφθούν και στη Χίο και τη Σάμο.

Αναλυτικά, η κατανομή για το Βόρειο Αιγαίο έχει ως ακολούθως:

– Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Λέσβου – Μυτιλήνη: 14 θέσεις ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών

– Περιφερειακό Γραφείο Σάμου – Σάμος: 14 ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών

– Αυτοτελές Κλιμάκιο Χίου – Χίος: 14 ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Π. Κανελλοπούλου 2, Τ.Κ. 10177-Αθήνα και ώρες 09:00 με 13:00, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπ’ όψιν, Μαρίας Σουλιώτη, (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 6988582, 210 – 6988583).

 

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img