Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Μια θέση Χημικού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στην πρόσληψη ενός Χημικού κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για τις ανάγκες λειτουργίας του Φυσικοχημικού Τμήματος του Εργαστηρίου Ελέγχου Νερών – Λυμάτων και Εδαφών της Μυτιλήνης προχωρά η Περιφερειακή Εταιρεία Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου.

Ο υποψήφιος που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους σε σφραγισμένο φάκελο ιδιοχείρως ή με το ταχυδρομείο και εταιρεία ταχυμεταφορών στα γραφεία της Περιφερειακής Εταιρείας Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου, οδός Καραντώνη 6 (παραπλεύρως των γραφείων των “Νέων της Λέσβου”), μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Ο φάκελος συμμετοχής θα πρέπει να έχει την ένδειξη «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη ειδικού συνεργάτη με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για τις ανάγκες λειτουργίας του Φυσικοχημικού Τμήματος του Εργαστηρίου Ελέγχου Νερών – Λυμάτων και Εδαφών».

Επίσης μπορούν να αναζητούν πληροφορίες από τον αρμόδιο υπάλληλο Δημήτρη Κουνιαρέλλη στα τηλέφωνα (22510) 29570 και 27333.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img