Έχει τις λύσεις για να νιώθετε ασφαλείς…

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ “ΑΣΦΑ//ΛΥΣΕΙΣ”

Στην εποχή που ζούμε, η ανασφάλεια όχι μόνο για τα υλικά αγαθά μας και την περιουσία μας, αλλά και για την ίδια μας την ζωή ακόμη, είναι μεγάλη. Πριν μερικά χρόνια αν συζητούσε κανείς να ασφαλίσει το σπίτι του ή να κάνει ο ίδιος μια ασφάλεια ζωής, το λιγότερο που θα τον χαρακτήριζαν θα ήταν υπερβολικό. Σήμερα όμως με τις καταστάσεις που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα, κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο. Δυστυχώς βέβαια και στον κλάδο των ασφαλειών υπάρχουν  εταιρείες  που υπόσχονται πολλά αλλά δεν κάνουν ούτε τα λίγα, ξεγελώντας τους πελάτες τους.

img_1621

Γι’ αυτό η επιλογή του ασφαλιστικού γραφείου με το οπimg_1625οίο θα συνεργαστείτε, είναι σημαντική και θα σας λύσει πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα φαντάζεστε. Μια αξιόπιστη και ιδανική λύση, λοιπόν, είναι οι Ασφα//λύσεις, το ασφαλιστικό γραφείο που εδώ και 10 χρόνια έχει δώσει δείγματα σοβαρότητας και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά και “απολαμβάνουν” όλες τις παροχές που εξασφαλίζει το γραφείο, έχοντας επιλέξει την κατάλληλη ασφάλεια.

Με την εμπειρία των ασφαλιστικών συμβούλων Ηλία Λασκαρίδη και Μαρίας Τζάνου, μπορείτε να επιλέξετε την ασφάλεια που σας ταιριάζει, εκεί που θέλετε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εκείνους. Πέρα από τις ασφάλειες οχημάτων, αυτοκίνητα (από 60 ευρώ το εξάμηνο), μοτοσικλέτες (από 25 ευρώ το εξάμηνο), σκάφη και βάρκες,  τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε 3μηνες ή ακόμα και μηνιαίες, μπορείτε να κάνετε ασφάλειες πυρός και σεισμού, ασφάλειες για τα δάνειά σας, ακόμα και τις εμπορικές σας συναλλαγές. Το σημαντικότερο “δώρο” όμως που μπορείτε να κάνετε στην οικογένειά σας και στον ίδιο σας τον εαυτό, είναι η ασφάλεια νοσοκομειακής περίθαλψης με δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς και εξετάσεις σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα, σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές.

 

Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις σε παιδιά έως 17 ετών, ενώ υπάρχουν και ευκολίες πληρωμής μέσω καρτών με 24 δόσεις. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να τα δείτε από μόνοι σας και να ακούσετε από τους ίδιους τους ασφαλιστικούς συμβούλους τι έχουν να σας προτείνουν για την δική σας περίπτωση και να σας δώσουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις, για να κάνετε την ασφάλεια που σας χρειάζεται και να ξενοιάσετε μια για πάντα.

img_1611

ΑΣΦΑ//ΛΥΣΕΙΣ και στη Λήμνο!!!

 

Πριν από λίγο καιρό έγιναν στη Λήμνο τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος του ασφαλιστικού γραφείου ΑΣΦΑ//ΛΥΣΕΙΣ,  που μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά της Μυτιλήνης, “άνοιξε φτερά” και για το δεύτερο νησί του νομού μας. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι Μαρία Τζάνου και Ηλίας Λασκαρίδης, καθώς και η υπεύθυνη του γραφείου στην Λήμνο, υποδέχτηκαν τους φίλους τους που έσπευσαν να τους ευχηθούν, υποσχόμενοι να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών τους και να δώσουν “ασφάλεια” και στους κατοίκους του ακριτικού μας νησιού. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση, στην οποία ένας τυχερός κέρδισε ένα laptop, προσφορά του καταστήματος ICON COMPUTERS STORES στην Μυτιλήνη.

Γεωργίου  Βοστάνη 16, Τηλέφωνο: 2251055105, Κινητό: 6974452757.

Email: [email protected], Υποκατάστημα Λήμνου, Νικηταρά 5 (στενό Τράπεζας Πειραιώς), τηλ: 6948217774 και 6983502632.