Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

2 μόνιμες θέσεις στο Δικαστήριο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Μόλις 2 θέσεις κατανέμονται στα δικαστήρια της Μυτιλήνης από τις 526 θέσεις Πτυχιούχων Πανεπιστημίου και 154 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα δικαστήρια.

Πρόκειται για θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γραμματέων, θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Επιμελητών Δικαστηρίων και Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης κλάδου Πληροφορικής.

Από όλο αυτό το μεγάλο πακέτο “προσλήψεων” στα δικαστήρια όλης της Ελλάδας:

Για τη Λέσβο προβλέπονται 2 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης γραμματέων, εκ των οποίων η μία στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης και η δεύτερη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκήρυξη που θα γίνει από το ΑΣΕΠ έχει διαβιβαστεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Από το σύνολο των θέσεων, οι 10 θέσεις του κλάδου ΔΕ Γραμματέων έχουν ήδη πληρωθεί από επιτυχόντες προηγούμενου διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με  απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η προκήρυξη έχει ήδη εγκριθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο με απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 και θα  εκδοθεί το επόμενο διάστημα από το ΑΣΕΠ μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την κατανομή.

Παράλληλα με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, καθορίστηκε ο αριθμός και έγινε η κατανομή των θέσεων που πληρούνται από “προστατευόμενους” του ΟΑΕΔ (Ν.2643/1998) και αριθμεί σε 48.

Η σελίδα των “Νέων της Λέσβου” “Ευκαιρίες Εργασίας” θα ενημερώσει τους αναγνώστες της αμέσως μόλις δημοσιευθεί η προκήρυξη από την Αθήνα.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img