Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Έρχεται 3D – VR σαρωτής από την Sony

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την πατέντα για έναν σαρωτή 3D που μπορεί να τοποθετήσει αντικείμενα του πραγματικού κόσμου στην εικονική πραγματικότητα πρόκειται να κατοχυρώσει η Sony, η οποία σχεδιάζει μια συσκευή που θα επιτρέπει στους παίκτες να σαρώνουν αντικείμενα πραγματικού κόσμου σε εικονική πραγματικότητα, κάνοντας τα πάντα διαδραστικά στον χώρο VR.

Η καταχώριση χρονολογείται από τον Ιούνιο του περασμένου έτους, ωστόσο το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ζήτησε από τη Sony να υποβάλει ξανά τα έγγραφα με περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι που η εταιρεία έκανε άμεσα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν έχει χορηγηθεί ακόμη, βέβαια, αλλά τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο 3D σαρωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσει αντικείμενα πραγματικής ζωής στον εικονικό κόσμο ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδυάσει καλύτερα το πραγματικό περιβάλλον με τον εικονικό. Μάλιστα, ο χρήστης θα μπορεί να σαρώνει ακόμη μεγαλύτερα αντικείμενα με μόνη προϋπόθεση να μπορεί να σαρώσει το αντικείμενο σε 360 μοίρες.

Με δεδομένο ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν έχει δοθεί ακόμη, δεν πρέπει να περιμένουμε ότι αυτή η τεχνολογία θα εμφανιστεί στα παιχνίδια σύντομα, αλλά είναι ενδεικτική του μέλλοντος που σχεδιάζεται.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img