Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

“Έρχονται” τα προνοιακά επιδόματα

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ Δ’ ΔΙΜΗΝΟΥ

Ανησυχία για την φημολογούμενη κατάργηση των επιδομάτων με την εφαρμογή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος σε όλους τους Δήμους της χώρας

 

Μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους τα προνοιακά επιδόματα του δ’ διμήνου του 2016 που αφορούν στον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου έστειλε κι αυτή την φορά, αρκετές ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας, τις καταστάσεις με τις κατηγορίες των δικαιούχων και τον συνολικό αριθμό αυτών, που ανέρχεται σε 1.319. Το ποσό που θα λάβει ο Δήμος για τις πληρωμές των επιδομάτων ανέρχεται σε 869.496 ευρώ (βλ. πίνακα).

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αντωνέλη, δηλώνει ικανοποιημένη από την απόδοση των υπηρεσιών πρόνοιας, επισημαίνοντας ότι «οι υπάλληλοι συμμερίζονται την προσπάθειά μας για έγκαιρη συλλογή, έλεγχο και αποστολή των στοιχείων στο αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου και εκείνο με την σειρά του, να μας αποστείλει γρηγορότερα τις πιστώσεις για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες, δεδομένου ότι, δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις συντηρούνται από αυτά τα επιδόματα ολόκληρες οικογένειες στον τόπο μας, λόγω της ανεργίας και της άδικης φτώχειας που πλήττουν το νησί μας τα τελευταία 6 χρόνια».

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img