Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Προκηρύχθηκαν οι 2 θέσεις για τη ΔΕΗ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Από αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου μέχρι και τις 24 του μηνός μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αιτήσεις για τις 2 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπαλλήλων γραφείου για το κατάστημα της ΔΕΗ Μυτιλήνης που βρίσκεται στο Φανάρι.

Όπως γράψαμε και την περασμένη Δευτέρα από τις “Ευκαιρίες Εργασίας” των “Νέων της Λέσβου” οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν για 8 μήνες στην κάλυψη των αναγκών  γραμματειακής υποστήριξης και εμπορικής εξυπηρέτησης των πελατών ΔΕΗ με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στο γραφείο της ΔΕΗ Μυτιλήνης στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στο πάρκινγκ.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν άτομα ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες θα αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ. αριθ.6/2016 και στα σχετικά Παραρτήματα τα οποία θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της ΔΕΗ Μυτιλήνης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΔΕΗ Μυτιλήνης Οδυσσέα Ελύτη 5, Τ.Κ: 81 100  (αρμόδια: Βερυβάκη  Ελευθερία,  τηλ. 22510 – 34250 εσωτερικό 105).

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img