Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στον “Οινοφόρο”

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης “εγκαινιάζει” το χειμερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων της μουσικής σκηνής στο Κτήμα Οινοφόρος – Glass Hall την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Νοεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ.

Η Ανατολή συναντά την Δύση, με τον μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης Ζερβουδάκης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την στεντόρεια, αισθαντική φωνή του και την επικοινωνιακή του δεινότητα.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης έχει συνδέσει με έντεχνο τρόπο το βίωμα με τη μουσική και έχει κατοχυρωθεί ως ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς στο μουσικό στερέωμα.

Συμμετέχουν:

-Πηνελόπη Καραματσούκη (τραγούδι)

-Παναγιώτης Κουτσουράς (Μπουζούκι)

-Μαραμής Ευάγγελος (πιάνο)

-Κουμαρτζής Ιορδάνης (μπάσο).

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα συνεχισθεί με τους Encardia το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, την Πένυ Μπαλτατζή το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται για το 2016 με τους Θοδωρή Κοτονιά και Δημήτρη Υφαντή στις 24 και 25 Δεκεμβρίου.

Από τις αρχές του 2017 θα εμφανιστούν η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Η επιλογή των καλλιτεχνών γίνεται σε συνεργασία με δύο επώνυμες μουσικές σκηνές των Αθηνών: το Σταυρό του Νότου και το Half Note.