Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Προσλήψεις για αποφοίτους Λυκείου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Νέος κύκλος προσλήψεων αναμένεται το προσεχές διάστημα, αυτή τη φορά για αποφοίτους Λυκείου oι οποίες θα γίνουν μέσω δύο διαγωνισμών από το ΑΣΕΠ για τη στελέχωση των Ταχυδρομείων και της ΕΥΔΑΠ  με μόνιμο προσωπικό.

Συνολικά αναμένεται να καλυφθούν πάνω από 700 θέσεις εργασίας υπαλλήλων με συμβάσεις αορίστου χρόνου εκ των οποίων, οι 530 θέσεις για τα Ταχυδρομεία και συγκεκριμένα 250 θέσεις ταχυδρόμων, 215 θέσεις υπαλλήλων εσωτερικής εκμετάλλευσης, 25 θέσεις διοικητικών υπαλλήλων, 25 θέσεις οδηγών και 15 θέσεις διαμετακομιστών.

Οι παραπάνω θέσεις μόνιμου προσωπικού είναι ουσιαστικά οι πρώτες προσλήψεις υπαλλήλων που γίνονται για τα Ταχυδρομεία την τελευταία δεκαετία με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες θέσεις που προκηρύσσονταν περιοδικά μετρημένες στα δάχτυλα για όλη την Ελλάδα.

Η δεύτερη προκήρυξη θα αφορά την κάλυψη 197 θέσεων στην  ΕΥΔΑΠ για διάφορες ειδικότητες μέσω του ΑΣΕΠ και με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι ειδικότητες στην ΕΥΔΑΠ είναι:

-5 Μηχανολόγοι ΔΕ

-5 Ηλεκτρολόγοι ΔΕ

-15 Τεχνίτες αυτοκινήτων ΔΕ

-3 ΔΕ Δομικών Έργων

-37 Οδηγοί ΔΕ

-5 Γραμματείς ΔΕ

-5 Καταμετρητές ΔΕ

-25 Φύλακες ΔΕ

-20 Προσωπικό Η/Υ ΔΕ

-2 Εργάτες ΥΕ

-75 Αποθηκάριοι ΥΕ.

Με την ίδια προκήρυξη αναμένονται και θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για Προγραμματιστές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μηχανικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Τοπογράφους, Μηχανολόγους κ.ά.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img