Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

“Ζεστός” για Αιολικό ο Καραβατάκης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

 

-Ο νεαρός επιχειρηματίας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Παναγιώτη Τρύφων και οι δυο τους θα συναντηθούν και από κοντά μέσα στην εβδομάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας

 

“Ζεστός” στο να στηρίξει οικονομικά τον Αιολικό την φετινή σεζόν εμφανίζεται ο Γιώργος Καραβατάκης, για τον οποίο είχαμε γράψει την περασμένη εβδομάδα ότι είναι ο επιχειρηματίας με τον οποίο συζητά ο Γιάννης Μανούσος για να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας. Ο νεαρός επιχειρηματίας από την Γέρα, είχε μάλιστα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Τρύφων προκειμένου να συζητήσουν οι δυο τους τις προοπτικές και τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ενώ θα τα ξαναπούν απο κοντά αυτή την φορά τις επόμενες ημέρες, ώστε να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Καραβατάκης μάλιστα δεν αποκλείεται την Πέμπτη να βρίσκεται και στην συνέλευση της ομάδας, μιας και αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στο νησί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Τα είπαν

 

Το ενδιαφέρον του Γιώργου Καραβατάκη για να ασχοληθεί με τον Αιολικό είναι υπαρκτό, από την στιγμή μάλιστα που ο ίδιος επικοινώνησε και με τον Παναγιώτη Τρύφων προκειμένου να συζητήσουν τα τεκταινόμενα στην ομάδα και να ανταλλάξουν απόψεις. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες οι δυο τους θα τα πούν και από κοντά για να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες και ενδεχομένως να οριστικοποιήσουν και την συνεργασία τους.

Αυτό που αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές που βρίσκονται κοντά στον Καραβατάκη, είναι ότι μια πρώτη σκέψη του είναι να γίνει “συμπαίκτης” οικονομικά με τον Παναγιώτη Τρύφων χρηματοδοτώντας από κοινού την ομάδα, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να βρίσκεται στο νησί, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να αποκλείει και πιθανή εμπλοκή του στα διοικητικά κάποια στιγμή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο νεαρός επιχειρηματίας θέλει να ξεκινήσει από το μηδέν την προσπάθεια αυτή και επιθυμία του είναι να μπουν νέα και άφθαρτα πρόσωπα στο νέο Δ.Σ. Όλα αυτά αναμένεται να συζητηθούν την Πέμπτη μαζί με τις όποιες άλλες επαφές έχουν γίνει από Σταύρο Γρυππιώτη και Σταύρο Ψαρρόπουλο.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img